2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم. به خدا خیلی درمانده شدم. زینبی بابا کی هستی؟ من همسرم اسپرمش تعدادش متغیره. اسپرم زنده ه ...

عزیزم نگرتن نباش. شوهرم من هم اون اوایل که تازه رفته بودیم رویان تع اد فقط هفت یا هششت دونه داشت. این آزمایش رو داد خدت رو شکر هیچ مشکلی نداشت و الان با تخمک و اسپرم خودمون من باردارم.منفی فکر نکن. ان شاالله همه چی خوبه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سی و یکسال

تو که خیلی وقت داری نگران نباش عزیزه دلم  ، اگه از شوهرت نشد اهدایی میگیری، خودت سالمی اسپرم هم نهایت اهدایی میگیری نگرانی نداره که ولی درمانتو عقب ننداز حتما پیگیری کن زودتر به نتیجع میرسی

چند وقته  دنبالشی ؟ چند سال منتظری؟

بخدا به انتظار اصلا ربط نداره. از اینکه یک سره بهم میگن اهدایی خسته شدم. خب اگه قراره اهدایی باشه خودم میرم آی یو آی میکنم. پارسال که شرایط شوهرم افتضاح بود رفته بودیم مرکز امید تهران شوهرم واریکوسل دو طرف داشت. بدون اینکه بگه برین پیش اورولوژی گفت برین تو لیست جنین اهدایی. پیش دکتر زنان میرم با تمسخر میگه اسپرم اهدایی بزن وقتتو تلف نکن. تو مرکز میرم دکتر ژنتیک میگه می‌دونستی فقط با میکرو باردار میشی! برو سراغ اسپرم اهدایی. میگم این همه اسپرم داره و sdf اش خوبه. میگه sdf و این مزخرفات چیه. واسش یه آزمایش تخصصی نوشته مربوط به کروموزوم y. میگه بالاخره یه چیز پیدا میکنم بفرستمتون اهدایی. نمیزارن بریم تو سیکل. خسته شدم. ابن سینای تهران هم یه مدل دیگه آزارمون دادن که منصرف شدیم. درمونده آیم دوتامون. اونوقت تو نی نی سایت خیلیا هستن با شرایط بدتر از ما باردار شدن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خداروشکر نتیجه گرفتی ، خیلی راه سختیه بعضی وفتا آدم کم میاره  از رویان راضی هستی؟

اره واقعا من یبار میکروی ناموفق هم داشتم تو جنوب که بهم گفتن‌جنینا رشد نداشتن و اصلا نمیتونیم از خودمون بچه  داشته باشیم. ان شاالله خدا به همه منتظرت نی نی بده.

آره عزیزم من راضی بودم از رویان .موقعی که هر جا میرفنیم ناامیدمون کردن رویان خیلی امیدواری بهمون داد و بالخره هم اونجا مامان شدم. دعا کنین بسلامتی این دوران هم بگذره و  بتونم صحیح ووسالم بغلش بگیرم

عزیزم نگرتن نباش. شوهرم من هم اون اوایل که تازه رفته بودیم رویان تع اد فقط هفت یا هششت دونه داشت. ای ...

خداروشکر عزیزم. خدا دوست داشت. من دیگه بریدم

بخدا به انتظار اصلا ربط نداره. از اینکه یک سره بهم میگن اهدایی خسته شدم. خب اگه قراره اهدایی باشه خو ...

من نمیدونم شرایط همسرتو ولی به دکترا اعتماد کن ، خدایی نکرده با اسپرم همسرت بگیری این همه تلاش کنی و امپول د هزار تا بد بختی داره اخرش نتیجه نگیری خوبه؟ 

اگه میگن اهدایی به نظرم بگیر چه اشکالی داره

اره واقعا من یبار میکروی ناموفق هم داشتم تو جنوب که بهم گفتن‌جنینا رشد نداشتن و اصلا نمیتونیم از خود ...

ایشالا خدا داده خودشم نگهداره نی نی اته برای ما منتظرا هم دعا کن ،من شوهرم بنده خدا هیچی نمیگه همش دلداریم میده ولی همش به اطرافم نگا میکنم میبینم همه بچه دارن من ندارم فقط خیلی غصه میخورم 

من نمیدونم شرایط همسرتو ولی به دکترا اعتماد کن ، خدایی نکرده با اسپرم همسرت بگیری این همه تلاش کنی و ...

والله شرایط همسرم در حال حاضر. چهل و هشت میلیون اسپرم و در هر میلی هشت میلیون. اسپرم زنده تو نمونه داره و sdf اش هم خوبه. ولی مورفو و تحرک صفر. منم خسته شدم. یعنی بریدم دیگه گفتیم دیشب تا عید صبر میکنیم هوا بهتر شد میریم اصفهان واسه اسپرم اهدایی

والله شرایط همسرم در حال حاضر. چهل و هشت میلیون اسپرم و در هر میلی هشت میلیون. اسپرم زنده تو نمونه د ...

خب شما شرایطتون خیلی بهتر از ماست. این ازمایش رو بدین ان شاالله که مشکلی نیست و سریع وارد پروسه میکرو میشین. دیگه بدتر از شرایط ما که نیست.والا من یکبار به اهدایی فکر نکردم. اگه میدونی اصفهان همشون حرفشون یکیه و میگن اهدایی خب برین تهران. منم جنوب و یزد و حتی ابن سینا تهران هم یجورایی ناامیدمون کردن اما ما ناامید نشدیم تا رویان تهران بعد از آزمایشات شوهرم کلی امیدوارمون کردن. تهران اگه تونستی ابن سینا یا رویان یه سری بزن.اما آزمایش رو هم انجام بده حتما