2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مهربونا یعنی جنینام کنده شدن؟ از دیروز دل و کمر درد خفیف داشتم عصری یکم راه رفتم یهو درد خیلی خیلی ...

نه دختر فکر بد نکن طبیعیه شایدم درد لانه گزینیه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آزمایش ریز حذف های کروموزوم y با کاریوتایپ فرق داره؟

بله عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان از خردا که پانکچر کردم ۱۰ تا هم جنین دارم باورت میشه نمیتونم انتقال بدم  ؟ هر سری یه مش ...

خسته نشید بابا من از سال ۹۲ درگیر ناباروری همسرمم از سال ۹۲ دارم انتقال میدم بی نتیجه ۴بار پانکچر شدم الانم منتظر پانکچر پنجمم امروز اومدم پیش دکتر .صبور باشید راه سختیه ولی پایان شب سیه سپید است

خب شما شرایطتون خیلی بهتر از ماست. این ازمایش رو بدین ان شاالله که مشکلی نیست و سریع وارد پروسه میکر ...

نمیدونم والله. نه همسرم داره انجام میده آزمایش رو. اگه خدا لطف کنه و در رحمتش رو برومون باز کنه تا عید بریم تو سیکل خیلی خوبه . من روحی خیلی اوضاعم خرابه. خیلی. واقعا همه ی دکترا و مراکز ناباروری البته رویان نرفتم اصلا هیچچچچچی از روانشناسی نازایی نمیدونن. واقعا لفظ نفهم شایسته ی تمام اینجور افرادی. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بریدم من بررررریدم

ای بابا .قوی باش وضعیت اسپرم همسرت هرجورم باشه خدا بزرگه تسه میکنید شاید اسپرمی توی کیسه بیضهبود تو که مشکلی نداری باید قوی باشی و بار همسرتم به دوش بکشی اکثر کسایی که میکرو میکنن هم مشکل از همسراشونه مثل خود من.بخدا اینبارم توی تموم مسیر ۷ساعت دعوا کردیم سر کدوم مرکز بریم اون میگفت مام من میگفتم ابن سینا نهایت من زورش کردم اومدم ابن سینا.مشکل از آقاست رو هم دارن ایییییییش

ای بابا .قوی باش وضعیت اسپرم همسرت هرجورم باشه خدا بزرگه تسه میکنید شاید اسپرمی توی کیسه بیضهبود تو ...

شوهر من بخدا آنقدر بی زبونه. کاملا هم همکاری می‌کنه. رژیمش رو رعایت کنه کامل. دارو بخوره . هرجا بگم بیاد منو آروم کنه و ازم مراقبت کنه. پخت و پز و تمییز کاری. هزینه هم بکنه. من والله از دست دکتر ها خسته شدم. هی دور سرمون دارن ما رو میچرخونن.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام به همتون خوبین من امروز روز ۶ انتقال جنینم هست 

سه تا جنین انتقال دادم دوتا بلاست یدونه سه روزه 

لطفا برام دعا کنید انتقالم مثبت بشه 

اینسری بار دومم هست که انتقال میدم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
شوهر من بخدا آنقدر بی زبونه. کاملا هم همکاری می‌کنه. رژیمش رو رعایت کنه کامل. دارو بخوره . هرجا بگم ...

انشالله خدا ی نینی خوشگلم بهت میده اصلانگران نباش

سلام به همتون خوبین من امروز روز ۶ انتقال جنینم هست  سه تا جنین انتقال دادم دوتا بلاست یدونه س ...

انشالله‌ایندفعه‌مثبتی‌عزیزم

منم‌‌براباردوم‌‌میخام‌انتقال‌بدم.

شمابراایندفعه‌چکاری‌کردی؟

دلیل‌منفی‌شدن‌‌سری‌اولت‌‌پیداکردی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام به همتون خوبین من امروز روز ۶ انتقال جنینم هست  سه تا جنین انتقال دادم دوتا بلاست یدونه س ...

انشالله که مثبت میشی عزیزم توکل به خدا❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله عزيزم اگر خدا بخاد  ان شالله ديگه همه چيو سپردم به خدا  من همه تلاشمو كردم  ام ...

انشالله بهترین برات پیش بیاد عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم اصفهان می‌خوام برم پیش دکتر ایزدی تو مطب. خسته شدم😑 والله ما یکسال و نیم هست داریم تلاش می ...

چرا تهران نمیری عزیزم ؟ چرا اصفهان ؟ فکر میکنم مازندران هستید درسته ؟

نه قرار بود یکشنبه هفته بعد برم که هفت هفته میشدم گفتم زود برم خطرناک همون هفت هفته میرم که اونم قسم ...

خیلی خیلی ناراحت شدم ایشالا اندفعه اتفاق خوب برات میوفته عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

@زینبی_بابا     

عزیزم من دو روز مداوم سردرد داشتم. فکر کنم به خاطر آلودگی هوا بود. دیروز دیگه از سردرد تهوع گرفتم و حالم خیلی بد بود. جوری که دیگه از درد و تهوع گریه میکردم.. بعد یه استامینوفن کدیین خوردم. 

میدونم نباید میخوردم. اما حالم خیلی بد بود و متاسفانه نمیدونستم ضررش از ژلوفن بیشتره   

حالا خیلی نگرانم. ممکنه این یه دونه ضرر داشته باشه برای جنینهام؟ هفته یازدهم.