2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله حسین صدری، سیدخندان، خواجه عبدالله. شما رفتی پیشش تا به حال؟

ممنون دارچین جان

نه. من تازه هفت هفته ام. قلب خوشگلش را چند روز پیش دیدم 😍.

اینجا تعریف صدری را زیاد شنیدم.  برای آینده پرسیدم که حواسم باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچین  جان سونو دکتر حسین صدری که تو سید خندان هست را منطورتونه؟ چون فکر کنم یک صدری ه ...

عزیزم اون کلینیک صدر هست تومیدون ولیعصر رایگان بابیمه تامین اجتماعی ...دکتر حسین صدری سیدخندانه کارش خیلی خوبه 

دخترا من تو سیکل انتقالم و پنج شنبه به امید خدا ۳ تا جنین ۳ روزه انتقال میدم  از وقتی استرادیو ...

عزیزم ایشالا به سلامتی انتقال بدی وکنجدات بچسبن به دلت ...اینا عوارض داروهاست دیدم خیلیا پادرد داشتن مخصوصا پای چپ...استرادیول خون وغلیظ میکنه آسپرین هم میخوری ؟ استرادیول وبا اب فراوان بخور حتما 

سلام بچه ها ببخشیدا شرمنده دیروز نزدیکی داشتیم البته خیلی بااحتیاط خودشم تومرکز مامیگفتن نزدیکی ب لا ...

من تاحالا ندیدم که بگن نزدیکی ایرادی نداره ...تاکید میکنن که نزدیکی نکنید 

سلام بچه ها صبحتون بخیر.امروز هشتم انتقالمه.بی بی زدم منفی بود..پاک روحیمو باختم دیروزم خواهر شوهرم ...

عزیزم فکر میکنم خیلی زود بی بی زدی 

من از مرکز پرسیدم روز ۱۲ یا ۱۳ آزمایش بدم گفت اصلا اونوقت شما روز ۸ بی بی زدی انتظار مثبت شدن هم داری

یکم صبوری کن فکرای خوب و قشنگ ارامش داشته باش

ممنون دارچین جان نه. من تازه هفت هفته ام. قلب خوشگلش را چند روز پیش دیدم 😍. اینجا تعریف صدری ر ...

عزیز دلم مبارک باشه ایشالا قلب خوشگلش ۱۲۰ ساله بتپه و بشه قشنگ ترین موسیقی زندگیتون 

سلام بچه ها ببخشیدا شرمنده دیروز نزدیکی داشتیم البته خیلی بااحتیاط خودشم تومرکز مامیگفتن نزدیکی ب لا ...

نه عزیزم فقط میگن قبل انتقال نزدیکی کنید و بیاید اصلا این کارو تکرار نکن مرکز شما کجا بوده کی گفته دکتر؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ن باورکنید تو مرکز ما گفتم اصلا نیازی ب استراحت مطلق نیست غذامیتونید بچزید ظرف میتونید بشوری نزدیکی ...

همه دنیا اینه 3 روز استراحت مطلق برای دستشویی فقط بلند بشی بعدش میتونی کارتو انجام بدی...اونم غذا پختنی. که حرارت بهت نخوره ....جالب شد بدونم کدوم مرکز بودی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین