2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
توکل بر خدا عزیزم انشالله با همین جنینا کامت شیرین میشه

مرسی عزیزم ایشالله تمام گره ها برات باز بشن و بزودی نام زیبای مادری رو به دوش بکشی

شما تا الان مهر نرفتی ثمین جون؟ هرکی میومد تعداد جنیناش کم بود نمیدونم چرا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها، خوبید؟؟  از خودم بگم که امروز رفتم مرکز مهر کارت جنینامو بگیرم اما حالم خیلی گرفت ...

عزیزم انشالله همینا میگیره دیگه نیاز به جنین بیشتر نیست. هر چند میخوره تو ذوق آدم. اما انقد اتفاقات عجیبی تو این پروسه میفته که نمیشه هیچ چیزی رو پیش بینی کرد. 

همسرت مرکز ناباروری آزمایش داد؟ آخه این عدد یه ذره غیرطبیعیه برای مراکز ناباروری. رنجشون این حدود نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۷ بار انتقال جنین داشتم باز دارم اقدام میکنم برا پانکچر

یا خدااا اخه چرا پس 🤕😰😰 خدا قوت خواهر چه صبری داری

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیزم ایشالله تمام گره ها برات باز بشن و بزودی نام زیبای مادری رو به دوش بکشی شما تا الان مهر ...

من یکبار مهر رفتم برخورد دکترش خوشم نیومد دیگه نرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یا خدااا اخه چرا پس 🤕😰😰 خدا قوت خواهر چه صبری داری

مگه جز صبر کاری هم ازم برمیومد خواهر؟  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مگه جز صبر کاری هم ازم برمیومد خواهر؟    

ایشالا هممون مامان بشیم دلمون شاد بشه 🙏🙏♥️

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم انشالله همینا میگیره دیگه نیاز به جنین بیشتر نیست. هر چند میخوره تو ذوق آدم. اما انقد اتفاقات ...

مرسی داچین جونم، اره درد هایپری و اون اتفاقات قبل پانکچرم گفتم لااقل دلم با تعداد بالای جنینام شاد میشه عزیزم، 

نه مرکز ناباروری نداد

اما واسه iui دوبار مرکز ناباوری داد بعد شست و شو مورفو میخورد 50% نمیدونم چقد اونا درسته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فداتم خواهر سلامت باشی. الان چندکیلواضافه کردی? یادمه توام میگفتی پرهستی, من همچنان نتونستم خودم رول ...

قربانت😙

آره من الان 80 شدم🙈🙈🙈 اول 72 بودم بعد باردار شدم اولش کم کردم تقریبا 70 شدم که دوباره ده کیلو اضافه کردم، البته فعلا وگرنه هنوز ادامه داره😅

منم دوقلو خیییلی دوست داشتمو دارم ولی از وقتی باردار شدم میگم خداروشکر یکیش گرفت وگرنه استرسم دوبرابر بود الان😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه‌ها من از دیروز نسبت به قبل سخت‌تر نفس میکشم و خیلی خسته‌ترم. یکم زود نیست؟؟ هر جا دیدم تو م ...

عزیزم من ازاول چند متر راه میرم نفسم بالانمیاد انگار که ماه اخرمه 😏فک کنم طبیعیه ..همش نفس نفس میزنم 

سلام خوبین چخبرا من یه هفته رفتم شمال تقویت روحیه نرسیدم بخونمتون ایشالله که کلی مامان داشتیم تو این مدت 

منکه نمیدونم اینبار واقعا باید چیکار کنم خدا خودش کمکم کنه امروزم با دوتا دکتر وقت دارم فردام مرکز مام وقت دارم تو این دوروز دعا کنید به یه نتیجه ای برسم بتونم با یه دکتر کارمو ادامه بدم🤲🏻

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا