2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سپتوم تو لاپراسکوپی مشخص نمیشه گلم، چون با لاپرا بیرون رحم دیده میشه  با عکس رنگی و بعد هیس ...

اره عزیزم من رویان گرفتم گفت لوله چپت یکم التهاب داره اصلا نگفت سپتوم وهیچی حتی هیسترو کردم فقط گفتن پلیپ داری در اوردن

سللم عزیزم خوبی؟ نی نی حسابی شیطونی می کنه؟ 

سلام عزیزدلم توخوبی اره خداروشکر وقتی تکون میخوره دیگه خیالم راحته 😍😍😍😍 پسرک شماچطوره چیکارامیکنه دیگه چیزی نمونده هااا بغل بگیریش 😍😍😍

من بهش اعتماد دارم . حس خوبی ازش میگیرم . حواس پرت اصلا نیست اما یکم تو ابن سینا بی نظم بود چندبار ن ...

ممنونم عزیزم

خیلی لطف کردی😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
جدی؟من نوبت گرفته بودم برای شیراز بااین حرفتون پشیمون شدم  چندم سیکل باید بیام؟ اخه من فقط بر ...

عزیزم عکس رنگی از روز ۸ پری تا ۱۱ هست، بایدم وقت بگیری از ابنسینا ، من میگم چون قبلا انداختم و اشتباه شده ۵ ساله اسیرم سره یه عکس رنگی ک متوجه نشدن میگم برو ابن سینا با بی هوشی ک انقدر ازاد باشی و شل باشی ک کاملا تو رحم ببینن، من سریه اول بدون بیهوشی رفتم لابد انقدر خودمو جمع کردم و درد داشتم ک نتونستن درست بگیرن تشخیص اشتباه دادن

سلام عزیزدلم توخوبی اره خداروشکر وقتی تکون میخوره دیگه خیالم راحته 😍😍😍😍 پسرک شماچطوره چیکارامیکن ...

ای جونم ارخ واقعا تکون می خورن خیال ادم راحت میشه 

اره دیگه 😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما بعد انومالی چندتا سونو رفتی ؟ نیازی هست تا هفته ۳۰ بریم ؟

نه دیگه منم نرفتم تا ۲۹ البته از ۳۰ تا ۳۲ میگم برای وزن جنین 

من ۲۹ هفته و ۵ روز رفتم دیروز دکتر بودم گفت ۴بهمن برم که ۳۴ هفتم میشه نمی دونم باز کی بهم سونو میده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خمو راست نمیشم مگه فقط دسشویی برمو چیزی بخورم برشدارم.ماشالا شما دیگه خیلی تخمک داشتی.چنتا جنین تشکی ...

۱۰ تا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍