2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین به منم مرکز گقت باید بیای برای ساک باردتری ولی لیانا جون گفت الکی نرو مشکلی نداری منم از واژینا ...

خيلي ممنون كه گفتين 

امروز استرس خيلي بدي به جونم افتاده 

از صبح كه زنگ زدم ابن سينا بهم گفت اگر تا چهارشنبه چيزي شد زنگ بزن استرس گرفتم 

بعد رفتم اسم دكتر رو سرچ كردم ديدم يك ماهه اومده ابن سينا و خيلي جوونه 

استرسم بيشتر شد 

آخر زنگ زدم مطب طرازي وقت گرفتم كه نرم مركز 

ديگه توكل به خدا 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا ولی فکر کنم همون یکیش گرفته بود که بتام پایین بود.الانم رفتم سرویس خونریزیم که شدید شده یه باف ...

عزیز دلم الهی که به حق پنج تن نی نی حالش خوبه

پیامتو دیدم خیلی حالم بد شد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برو مطب طرازی دیگه مرکز نرو 

عزيزم ممنون باهام حرف زدي 

واقعا بهم ريختم الكي 

باشه همين كار رو مي كنم 

فقط يه سوال آنوكسا رو بدون نسخه ميدن ؟ چون فقط دوتا دارم 

عزيزم ممنون باهام حرف زدي  واقعا بهم ريختم الكي  باشه همين كار رو مي كنم  فقط يه س ...

اره ببین کلا مرکز تا انتقال اکیه بعدش برو مطب خیلی بهتره 

انوکسا نداشتم من ولی فک کنم بدن بهت البته اینجا خیلیا گفتن شیاف پروژسترون بدون نسخه میده ولی من هرجا رفتم ندادن باز بپرس اگه اینه داروهات خودت بگیر و این نظر شخصیه منه سونو تو برو سنوگرافی خوب مطب سونو نشو من بارداری قبلیا اینکارو نکردم ولی سر این فقط سونوگرافیامو رفتم جای خوب نه که دکتر تو مطب انجام بده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
استراحت نسبی داشته باش .کارهای سنگین نکن زیادم خم وراست نشو .مواظب خودت باش خواهری .من انتقال سومم ا ...

عزیزم انشاالله که اینسری مثبت بشی عزیزم

ولی من دیگه جنین ندارم😔

اره ببین کلا مرکز تا انتقال اکیه بعدش برو مطب خیلی بهتره  انوکسا نداشتم من ولی فک کنم بدن بهت ...

بازم متشكرم 

سه تا ولی فکر کنم همون یکیش گرفته بود که بتام پایین بود.الانم رفتم سرویس خونریزیم که شدید شده یه باف ...

عزیزم ایشالا که جنین نبوده 

من سابقه سقط دارم میدونم چقدر سخته از خدا میخوام برای هیچ کس نیاره به خصوص دوستانی که مثل شما به سختی به نتیجه مثبت رسیدن

برای سلامتی خودت و نی نی نازت ایت الکرسی میخونم

عزیزم یه خورده درموردش توضیح میدی بهم حواس جمه؟مبشه اعتماد کرد؟

من بهش اعتماد دارم . حس خوبی ازش میگیرم . حواس پرت اصلا نیست اما یکم تو ابن سینا بی نظم بود چندبار نوبتم باهاش کنسل شده بود ولی روز پانکچرم روز کاریش نبود و فقط من اون روز باهاش پانکچر داشتم گفتم یا شما یا هیچکی . بنده خدا صبح زود اومد انجام داد و رفت که این کار رو هر پزشکی انجام نمیده . من کلا ارتباط خوبی باهاش داشتم یه آرامش خاصی داشت