2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دیروز روز ۲۲ انتقال بودم که گفت ۵ هفته و ۳ روزه هستی  سونو واژینال کرد گفت ساک تشکیل شده

الحمدلله 

ان شاءالله به سلامتي

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام خوبین به سلامتی ایشالله چیکارکردین بار اول مثبت شدین منم برای اولین بار میخوام انجام بدم

من اصلا کار خاصی انجام ندادم فقط  چون پولیپمو داشتم بین پانکچر و انتقال هیستروسکوپی کردم که دکترم گفت خراشم برام انجام داده بقیه دیگه روال معمول زندگی بوده 💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نمیدونم اصلا درمونده شدم بقرآن . شوهر من مثل دور از جون خر کار میکنه بعد همشم پول دکتر .واقعا ...

سلام ثمین جان خوبی گلم ؟عزیزم مشکل شما از پایه چه بود که میکرو کردید؟۱۷بار انتقال دادی یا ۱۷تا جنین انتقال دادی

سلام زینبی جون دوباره من مزاحم شدم امروز تماس گرفتم با مرکز گفتن همون دوتا آمپول با دوتا شیاف استفاده کن انوکسا رو هم قطع نکن ولی متاسفانه یه ساعت پیش دل درد شدید پریودی گرفتم که یهو خونریزی کردم و یه لخته دو سه بندی ازم خارج شد که یکم دردم آروم شد ولی بازم خفیف درد دارم حالا قراره فردا برم سونو به نظرت امیدی هست یا جنین دفع شده.

روز ۲۹ انتقال هستم و به حساب پریودی شش هفته و سه روزم میشه

@زینبی_بابا      

خدایا شکرت
منم از ابن سینا راضی بودم به نظر من همپزشکا خوبن هم نظمش خوبه 💖

دکترت کی بود عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه‌ها من از دیروز نسبت به قبل سخت‌تر نفس میکشم و خیلی خسته‌ترم. یکم زود نیست؟؟ هر جا دیدم تو م ...

سلام دارچین جون 

چقد هفته های شما زود جلو میره 😂😂😂

بسلامتی کی قراره بری ان تی وغربالگری اول ؟؟؟ 

کجا میری ؟

خداجونم شکرت       

@زینبی_بابا    سلام عزیزم خوبی ؟ گلپسرت خوبه ؟ 

میگم غربالگری اول تو رویان نمیزارن همسر بیاد داخل نه ؟😥

بعد به خاطر کرونا رویان که میرم خیلی شلوغه 

بیرونم سرده نمیشه تو حیاط بشینم 

دکتر خودم بیرون مطب نداره 

ولی شنیدم تهرانی نژاد داره ؟ 

بنظرت بعد غربالگری اول قبول میکنه تحت نظرش باشم ؟ نظرت چیه برم مطب ؟ 

خداجونم شکرت       
سه تا ولی فکر کنم همون یکیش گرفته بود که بتام پایین بود.الانم رفتم سرویس خونریزیم که شدید شده یه باف ...

عزیزم انشالله که اینجوری نی و جنین نبوده و نی نیات سالمه الان سر اذان بود پیامتو خوندم انشالله خدا کمکت کنه دلت شاد شه هم شما هم بقیه بچه های تاپیک قسم به همین وقت عزیز

در اندک من تویی فراوان یارب..