2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه دیگه منم نرفتم تا ۲۹ البته از ۳۰ تا ۳۲ میگم برای وزن جنین  من ۲۹ هفته و ۵ روز رفتم دیروز دک ...

بین ۳۲تا ۳۴ هفته یه سونو هست  محل قرارگیری جفت و واسه سزارین بررسی میکنن اون مهمه ...دکترمن خودش زایمان کرده تا اسفند مطب نمیاد همکارش هست جای خودش حالا اکو بدم میرم پیشش ببینم چطور دکتریه 

بچه ها عصر ساعت سه فامیلای شوهرم اومدن فکر کردم یکی دو ساعت میمونن ولی برای شام موندن منم نمیتونستم راحت بشینم.همش سر پا بودم.ان قد حرص خوردم ماهیچه های شکمم گرفته شد.الان پاشدن رفتن.برا جنینام اتفاقی نیفتاده باشه؟😭😭😭

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها عصر ساعت سه فامیلای شوهرم اومدن فکر کردم یکی دو ساعت میمونن ولی برای شام موندن منم نمیتونستم ...

نه عزيزم هيچي نميشه 

منم همون روزهاي اول تقريبا تو يه همچين وضعي قرار گرفتم 

نگران نباش

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام خانما کمک من امروز یکم پیاده روی کردم روز۱۱ انتقالم درد پری اومد بهم ازاول اصلا درد پری نداشتم خوشحال بودم شاید مثبت باشم اخ من سری های قبلی ازاولش درد پری داشتم ک منفی میشدم

خمو راست نمیشم مگه فقط دسشویی برمو چیزی بخورم برشدارم.ماشالا شما دیگه خیلی تخمک داشتی.چنتا جنین تشکی ...

نترس عزیزم منم 4 شنبه پانکچر شدم آزمایش استرادیولم لب مرز هایپری بود فقط مایعات زیاد بخور من تا امروز درد داشتم اما از امروز خیلی بهترم 

روزی 10 تا 12 لیوان آب و آبمیوه بخور فقط

منم تو سنو 20 تا تخمک داشتم

ایشالله همش برات جنین میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم انشالله خیره. مثبت فکر کن، چرا همین سه تا کافی نباشن؟ من ۵ تا جنین داشتم که بار اول دو تا رو ...

چقدر حرفات حال دلمو خوب کرد مرسی واقعا

خدا نی نی های نازتو برات حفظ کنه در کنار پدر و مادرشون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزيزم هيچي نميشه  منم همون روزهاي اول تقريبا تو يه همچين وضعي قرار گرفتم  نگران نباش

ممنونم عزیزم.خیالم راحت شد.نمیدونی چقدر ناراحت بودم کلی گریه کردم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بچه ها عصر ساعت سه فامیلای شوهرم اومدن فکر کردم یکی دو ساعت میمونن ولی برای شام موندن منم نمیتونستم ...

نگران نباش عزیزم 

من هم فردای روزی که انتقال دادم مادر و برادرم اومدن خونمون برای نهار هم موندن خلاصه کلی کار انجام دادم همسرم هم نبود کمکم کنه 

اما چون مرکز گفته بود روز اول استراحت نسبی بعدش روال عادی فکرم رو درگیرش نکردم 

ایشالا که چیزی نمیشه 

حالا هفته دیگه تکلیفم معلوم میشه