2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
آره بازو خیلی بهتره.من بالای بازوم میزنم با زاویه 45درجه..تو گوگل نگاه کن عکس شو نشون میده

مرسی عزیزم 

اتفاقا زنگ زدم که اگر میشه با شیاف جایگزین کنم گفتن نمیشه تا زمان مثبت شدن باید آمپول بزنی بعدش میشه براتون جایگزین کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من هفتم دیماه انتقال جنین چهار روزه با سیکل نچرال داشتم و روز انتقال بعد از عمل٫امپول اچ ...

نه عزیزم نا امید نباش یکس از بچه های تاپیک اینطوری شد بعد مثبت شدنش تیکرشو برداشت ولی جنین سرجاش بود زایمانم کرده قط استراحت باش شیاف و امپول ااری و بزن اسپرین اگه داری قطع کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم مهربون جونم ان شاالله که تو هم ماه بعد انتقال میدی و میشی مامان دوقلوها که وقت سرخاروندنم ندا ...

سلام ای جونم ممنون عزیزم. خوبی گلم?? انتقال دادی نی نی های نازتو؟ درچه حالی؟ 

نه عزیزم نا امید نباش یکس از بچه های تاپیک اینطوری شد بعد مثبت شدنش تیکرشو برداشت ولی جنین سرجاش بود ...

الان زنگ زدم دکترم گفت آمپول انوکساپارین رو برای چند روز قطع کن .پس خونریزی دلیل بر سقط نیست الهی شکر

سلام بچه ها کسی اینجا هست ک سپتوم رحمی داشته باشه ؟؟؟؟ یا در اورده باشه؟ من قبلا عکس رنگی انداختم هی ...

من داشتم عزیزم نگران نباش با هیستروسکوپی ورمیدارن . تو عکس رنگی من مشخص نشد یه بار هم هیسترو کردم با یه پزشک احمق گفت نداری ولی بعدش که رفتم پیش دکتر آصف جاه اون گفت داشتی و ورداشتم برات . فیلمشم بهم داد . با کی میخوای عمل کنی ؟ پزشک خوب انتخاب کن

سلام گلممم خوبی؟ حال نی نی گل چطوره؟ درچه حالی؟ 

سلام مهربون جون😍 قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر

خوبی خودت؟ مامان بهترن؟

انشاالله کی انتقالته؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من داشتم عزیزم نگران نباش با هیستروسکوپی ورمیدارن . تو عکس رنگی من مشخص نشد یه بار هم هیسترو کردم با ...

منم پیش ژیلا عابدی اصل هیسترو کردم ک گفت پلیپ داشتی برداشتم ک گفت بر اور داروهای پانکچره، رفتم پیش سهیلا عارفی گفت برو عکس رنگی ک اینجوری نوشته جواب، بعد ربط داره به رحم دوشاخ؟ بهت نگفتن از چیه؟

@لی_لا1    

@nazaniin74

@bopo    

@faribakhanoomi    

خانوما ممنون میشم هرکدوم میدونین جوابمو بدین

تو نت برای سن بارداری یه روش زده بود که از پایین شکم تا بالای رحم با متر اندازه بزنید

من امروز اندازه زدم شد 17 ولی من 25 هفته ام، یعنی روش درستی نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@لی_لا1     @nazaniin74 @bopo     @faribakhanoomi     خانوما ...

شادن جون از تو بعید بود به خدا. هر کس شکمش یه طوریه. یکی از پهلو عرض زیاد میکنه یکی شکمش بزرگ میشه. دختر خوب چرا الکی به خودت استرس میدی آخه؟ ماهیتابه لازم شدیا!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شادن جون از تو بعید بود به خدا. هر کس شکمش یه طوریه. یکی از پهلو عرض زیاد میکنه یکی شکمش بزرگ میشه. ...

آخه میدونی من به هیچ فرمولی جواب نمیدم😕 مثلا میگن 24 هفته رحم باید دو سه سانت بالاتر از ناف اومده باشه برای من هنوز تا نافم برآمده شده😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40