2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خانما کسی بوده تو انتقال جنینش لکه داشته باشه ولی ازمایشش منفی باشه

آره من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دکتر برام آزمایش ca125 نوشته. می دونی برای چیه؟ راستی من از دکتر پرسیدم گفت اندرومتریوم ...

سلام گلم میشه بگی تخمک آندومتریوم بوده یعنی چی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم میشه بگی تخمک آندومتریوم بوده یعنی چی؟

فکر می کنم یکی از تخمدانهام آندومتروز هست که تخمکی که ازاون گرفته شده چنین اصطلاحی داره. البته ممکنم هست خود اصطلاحو من درست نگفته باشم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خوبه که. میری میبینیش دوباره خیالت راحت میشه 😛 بعضی پزشک‌ها دو بار سونو میکنن تا از رشد جنین ...

سلااااممم چطوری مامان دوقلوها? خوبی عزیزم؟ دست راستت زیرسرما, دعاکن ماروهم. ماه بعد میرم انتقال

آره گلم بهترین تصمیمو گرفتی دیگه هیچ شکی به دلت راه نده سعی کن خودتو تقویت کنی تو این زمان باقی موند ...

ممنون قربونت برم اره خیالم راحته اینجوری ارامش داره فکرم.   شنبه انشالله منتظرخبرای خوشت هستم مامان خانومی شی.   

منم پیش دکتر حمدی میرم اوین بار که رفتم واقعا خانم با حوصله ای بود هر سوالی داشتی با صبوری جواب میده ...

میدونم دوست گلم شماازمن پرسیدی بالاخره رفتی پیش حمدی؟ عزیزم اره کارشون خیلی خوبه. انشالله نتیجه خیلی خوبی بگیری

سمین جون لکه هات چ رنگی بودن و روز چندم انتقالت

انقدر خودت رو عذاب نده

من به خدا درکت میکنم

ولی اینو مد نظر داشته باشه که هرکسی با تو فرق داره

طرف بدون لک مثبته با لک مثبته با خونریزی مثبته

پس نباید خودتو مقایسه کنی

امروز چندمته

لکت چه رنگی بود

سلام خانوما 

من شنبه انتقال جنین دادم تمروز روز ۶ هیتم

روزی ۴تا استرادیول واژینا و ۴تد خوراکی دارم

۲تا شیاف، ولی به شیاف خییییلی حساسیت نشون دادم سوزش و خارش وحشتناک،حتی از مقعد.

میتونم آمپول پروژسترون رو بزنم بجای شیاف؟

همون قرص استرادیول واژینالم اذیتم میکنه،دیروز نتونستم بذارم

امروز خونریزی داشتم.

بنظرتون خطرناکه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام خانوما  من شنبه انتقال جنین دادم تمروز روز ۶ هیتم روزی ۴تا استرادیول واژینا و ۴تد خوراکی ...

عزیزم زنگ بزن مرکز یا دکترت بگو دوز درست رو بهتون بگن. اینهمه استرادیول رو بعد انتقال هم گفتن ادامه بدین؟

شیاف رو براتون جایگزین میکنن با آمپول. 

موم جان من روز انتقال بهم سوند وصل شد بعدانتقال ت مطب ادرار راحتی داشتم ولی ازشبش ب بعد ادراری باسوزش داتن ک بعد خشک کردن خودم لک های صورتی میدیدم روز ۳ انتقالمم موقع ادرار متوجه شدم ک دو س تا رگ های خونی کوچکتراز عدس ازم خارج شد تا روز ۶ ک بازم تالکه صورتی مایل ب قرمز داشتم و روز ۷ هم ی بار صبح و ی بار عصر لکه های قهواه ای داشتم