2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانومایی که انتقال دادین شماها هم با مثانه پر انتقال دادن براتون؟ من خیلی نگران بعدشم که نتونم دووم ...

برا من با مثانه خالی اما یه ساعت بعد انتقال نتونستم دووم بیارم اما شوهرم واسم لگن گذاشت از تخت پایین نیومدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانومایی که انتقال دادین شماها هم با مثانه پر انتقال دادن براتون؟ من خیلی نگران بعدشم که نتونم دووم ...

خب عزیزم نیم ساعت بعدش برو دستشویی، من که رفتم مشکلی ام پیش نیومد خداروشکر

یادمه قبل اینکه برم از مامای مرکز پرسیدم اشکالی نداره گفت نه چه اشکالی مگه ما جنینو داخل مثانت گذاشتیم که بیفته😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها..من روز پنج انتقالم چرا هیچ علایمی ندارم؟دوسه روز اول لگن و کمرم درد میکرد.امروز هیچی

عزيزم كلا خودت رو خيلي درگير علائم نكن چون نه بودنش قطعا نشونه مثبتيه نه نبودنش نشونه منفي بودن 

به خودت استرس نده اين دو هفته اي كه ماها بايد صبر كنيم خيلي دير ميگذره ولي چاره اي نيست 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

روزي كه من براي انتقال رفتم ديدم يه خانمي با يك بطري بزرگ آب اومده همش داره مي خوره 

اون يكي از شب قبل خودش رو نگه داشته بود بي قرار بود 

در حالي كه من اصلا نمي دونستم بايد مثانه پرباشه هيچ كس بهم نگفته بود منم صبح رفته بودم 

يكي دو ليوان آب خوردم نه بيشتر چون مي دونم طاقتم كمه 

دكترم اصلا نپرسيد پره يا خالي 

ولي بعدش يه افتضاحي بود تو اون دو ساعت كه بايد مي خوابيديم همه بغل هم خوابيده بوديم هي يكي مي گفت لگن بيارين .... كنار همه 

منظورم اينه آب بخور ولي واقعا افراط نكن كه اذيت بشي 

از شب قبل هم فكر نكنم درست باشه نگه داري به هر حال فشار مياد به كليه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خوبه پس.ولی رویان خیلی ادمو خسته میکنن تا بخان عملم کنن مطئنم میشه ساعت یکونیم دو ظهر.اما گفتن ساعت ...

نه دیگه اینقدر.برا پانکچر با توجه به ساعت امپول ازادسازی عمل میکنن . من گفتن ۸ اونجا باش ساعت ۹ و نیم تو اتاق عمل بودم. انتقال هم همین طوری بودم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بنظرم اینکه بعدش بری یا نری دسشویی فرقی تو مثبت شدن نداره. من خودم با اینکه موقع انتقال مثانم خالی بود ولی ربع ساعت بعدش در حد انفجار بودم نتونستم خودمو نگه دارم .بلند شدم رفتم دسشویی اونم ایرانی . که اتفاقا این دفعه که بیخیال بودم و از این لحاظ رعایت نکردم مثبت شدم. دو دفعه قبلی تا لحظه اخر که میخواستن مرخص کنن خودنو نگه میداشتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون عزیزم انشاله ... امیدوارم شما هم به همین زودیها خبرهای خوب بدی بهمون .. من دوسال تحت نظر چوب ...

چوبسازم دکتر خوبیه ولی قبول دارم ممکنه یک دکتر انرژیش با یک بیمار هماهنگتر باشه اصطلاحا دستش به بیمار بیفته

نگران نباش عزیزم سه هطی یک اصطلاحه فکر کنم منطورشون منظم بودن اندومتره اتفاقا تهرانی تو سونو خیلی دقیقه و با سختگیری زیاد ضخامت رو قبول میکنه

انشالله ابنبار جواب میگیری 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چقد عالی ممنونتم گلم  نمیدونی چ لطف بزرگی در حقم کردی چندماهه درگیره درمانم من شهرستانم شمارشو ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله راهگشا باشه

ولی سرخود استفاده نکن حتما با دکترت درمیون بگذار خیلی سریع میبره بالا با هفت روز استفاده یهو میبینی ضخامت شده 9-8 

اگه دکترت اوکی داد بگیر 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید  من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد روز ۱۴ بعد آی یو ای یه ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 

مبارکت باشه 

اره گلم استفاده کن فعلا همون یکی کافیه 

فقط استراحت مطلق اصلا نشو 

کارهای خونه رو در حدی که خسته نشی بکن

ممنون عزیزم.  می خوام به دکتر بگم برام هیسترو تشخیصی انجام بده حالا نه به خاطر آندومتریوز، کلا ...

چرا این فکر به ذهنت رسیده؟ 

تو عکس رنگی مشکلی داشتی؟ 

تو سونو های قبلی مشکلی بوده؟ 

سزارین شدی قبلا؟ 

عزیزم راهکاری برای نازکی آندومتر ب غیر از لوبیاسبز و نشاسته واسترادیول داری؟❤

عزیزم من نشاسته و لوبیا سبز رو راستش قبول ندارم

خودم هم برای نازکی پیاده ردی کردم 

آب زیاد خوردم 

استرادیول ها رو در طول روز پخش کردم، 4 تا بود هر 6 ساعت خوردم("البته بگم قبلش 3 تا استرادیول داشتم که به خاطر ماه رمضون نمیتونستم هر 8 ساعت بخورم) 

سلام بچه ها..من روز پنج انتقالم چرا هیچ علایمی ندارم؟دوسه روز اول لگن و کمرم درد میکرد.امروز هیچی

عزیزم علائمی قرار نیست داشتهدباشی ایشالا مامان شدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چوبسازم دکتر خوبیه ولی قبول دارم ممکنه یک دکتر انرژیش با یک بیمار هماهنگتر باشه اصطلاحا دستش به بیما ...

مرسی مهربون❤

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

https://uupload.ir/files/q2gm_screenshot_۲۰۲۰۱۲۳۱-۱۵۳۲۲۳_gallery.jpg

سلام دوستان من یه بسته استرادیول خارجی دارم فقط یه ورقشو خوردم دوماه پیش هم خریدم که سیکلم کنسل شد دیگه نخوردم .. تاریخ  هم داره گرچه یخچالی نیست ولی من توی یخچال نگهداری میکنم... ۴۰۰ هزار خریدم اگه کسی خواست بهم بگه به قیمت کمتر براش بفرستم چون این دارو خیلی کم یابه فقط چند داروخونه محدود داشتن . 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊