2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خداروشکر عزیزم که حل شد مشکلت انشالله با این انتقال خدا دوقلوهاتو بهت برگردونه چطور تا خالا چوبساز ...

ممنون عزیزم انشاله ...

امیدوارم شما هم به همین زودیها خبرهای خوب بدی بهمون ..

من دوسال تحت نظر چوبساز بودم جز تلف کردن هزینه و وقت و اعصاب چیزی نصیبم نشد ..البته دست بعضی دکترها واسه بعضی ها خیر نمیشه ولی واسه یه عده خیلی اوکیه..

گلم من اینبار با لتروزول ضخامتم بالا رفت و سه خط شد ... روز سیزدهم سیکل برای اولین بار بالای ۷ و سه خط شد ... 

حالا از دیروز تو فکر اینم ممکنه یک هفته گذشته اون سه خطی شده باشه دوخطی🤔🤔🤔

من همیشه نگران این بودم اون کورتاژی که داشتم به رحمم آسیب زده ولی با هیستروسکوپی که دکتر تهرانی کرد خیالم راحت شد که رحمم سالمه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
کلا با دفترچه بیمه برای من انقدر شد چون 2 مرحله دادم یه سری دکتر خودم نوشت یه سری دکتر ایمنی

ممنون از راهنماییت❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راهکاری برای نازکی آندومتر ب غیر از لوبیاسبز و نشاسته واسترادیول داری؟❤

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان اگر اطلاعی داری لطفا دوستمون رو راهنمایی کن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من اگر همون لحظه جواب ندم قطعا سکته میکنم هم خودم جواب میدم بعدشم تا مدتها مغز همسرمم میخورم اصلا هم ...

پس آفرین به تو 

من اصلا نمیتونم اینجوری باشم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم راهکاری برای نازکی آندومتر ب غیر از لوبیاسبز و نشاسته واسترادیول داری؟❤

عزیزم منم فقط همینایی ک گفتی رو اینجا شنیدم زینب جون خیلی اطلاعاتشون کامل هست تگش کردم ک پیامتون رو ببینه. 

قربونت عزیزم خواهش میکنم  مرسی که جرقه رو زدی تو ذهنم برای خودمم جالب بود که با یه مکمل میشه ...

امان از اطلاعات ناقص ک بجای کوالی ب شما اسیدفولیک دادن! 

امیدوارم راحت پیدا بشه و تاثیرش رو ببینی❤

من تو عمل انجام شده قرار گرفتم عزیزم من چون مرکز الزهرا میرفتم همین 2 تا دکتر نازایی رو داشت و من به ...

ببین حالا یه چیز بهت بگم 

فکرتو خیلی درگیرش نکن

اگه بهت حس خوبی نمیده با عبداللهیانم میتونی ادامه بدی کارای انتقالتو

ببین دل و عقلت چی میگه

انشالله بهترینا برات پیش بیاد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزيزم از كدوم داروخانه اينترنتي فرتيل سي ام خريدي؟ 

داروخانه شبانه روزی دکتر جلوخانیان اصفهان

گفت همین یه بسته رو داره

اما چند جا دیگه ام بهم پیام دادن که دارن

چون دایرکت خیلیا پرسیده بودم

بله عزیزم انشاءلله زودی مامان میشی 

ممنونم عزیزم دعا کن، الان ۹ تا جنین برام مونده ولی کیفیت ab دکتر عارفی میگه من اونارو انتقال نمیدم برات دوباره پانکچر کن منم واقعا دیگه توان پانکچر ندارم

نه عزیزم از دکتر هم پرسیدم گفت نیازی نیست استفاده کنی

داروخانه دکتر شهیاد زمانی سرچ کن 

این بهم پیام داد که دارم اما قیمتش چهارصدو خورده ای بود

عزیزم من از قبل از انتقال کم‌کاری داشتم تو هشت هفته آزمایش دادم تنظیم شده بود اما دکترم گفن بخاطر دا ...

ممنونم عزیزم از توضیحات کاملت.خدا رو شکر که کنترل شده.ان شاءالله که به سلامت و دلخوشی پیش بری عزیزم❤❤❤❤

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید  من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد روز ۱۴ بعد آی یو ای یه ...

عزیزم مبارکه به سلامتی، مشکلتون چی بود؟ با امپول تحریک تخمک کردید یا لتروزل؟ کدوم مرکز؟