2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045074 بازدید | 684424 پست
ازمایشگاه خصوصی دادم که مراکز ناباروری شیراز قبولش دارن ....lh.fsh.amh.ca125.استروژن پروژسترون پرولا ...

رنج های آزمایشگاه ها با هم فرق داره عزیزم باید تو رنج باشه

مثلا اون سالی که من اندو داشتم رنج طبیعی آزمایشگاهه تا ۲۰ بود برایم من ۸۰ بود! 

درد مقعد میتونه نشونه اندو باشه ولی قطعی نیست انشالا برلی شمام چیزی نیست 

بچه ها من ساعت شیش باید قرص استرادیول میخوردم اون موقع داشتم با گوشی حرف میزدم..الان مطمین نیستم قرص ...

من اون اوایل که کلی دارو داشتم تا عادت کنم برای حدود یه هفته رو تمام قرصهام تاریخ زدم. یعنی مثلا اگه سه تا استرادیول داشتم روز، روی سه تا قرص با ماژیک سی دی نوشتم ۱۰/۱۱. دیگه قاطی نمیکردم.

نمیدونی این بسته رو کی شروع کردی بشمری قرص ها رو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرکنم میدونستی که من ضخامتم بالا نرفت این دوسال که انتقال بدم ..چوبسازم که هربار داروهای تکراری مید ...

خداروشکر عزیزم که حل شد مشکلت

انشالله با این انتقال خدا دوقلوهاتو بهت برگردونه

چطور تا خالا چوبساز برات خراش نداده بود مگه؟ معمولا خراش تو برنامشه

البته خراش ربطی به ضخامت نداره ولی ممکنه به لانه گزینی کمک کنه

جدیدا دکترا رو اوردن به پچ استروژن واسه ضخامت و ظاهرا خیلی خوب جواب داده

یک روش هم دکتر نصر داره که سیکل رو با دو دیفرلین میبره جلو یعنی 21 سیکل دیفرلین اول و 28 روز بعد دیفرلین دوم و یک هفته بعد شروع استرادیول اینجوری عملا تخمدانهارو کامل مهار میکنه که کمک میکنه به ضخامت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خوبم عزیزم، بله پسرکم ۱۸ ماهشه، بی نهایت شیرین و زیباست🥰 الهی امین

خدا بهت ببخشه عزیزم. زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه الهی و دامادیش رو ببینی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم به دکتر بگو در کنار آنالیز اسپرم عفونت هم براش بنویسه فاکتور جداهست 

مرسی مامان اینده .ما نسخه نداریم خواستیم ازاد ازمایش بده .احساس میکنم بعداز رابطه عفونت وخارش پیدا میکنم 

گلم واسه آندومتریوز نوشته که اگر لازم باشه کارهای دیگه انجام بدن هیسترو به آندومتریوز ربطی نداره گل ...

ممنون عزیزم.  می خوام به دکتر بگم برام هیسترو تشخیصی انجام بده حالا نه به خاطر آندومتریوز، کلا برای اینکه خیالم راحت بشه انتقال بعدی رحمم مشکل نداشته باشه. بنظرت خوبه این کار؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی مامان اینده .ما نسخه نداریم خواستیم ازاد ازمایش بده .احساس میکنم بعداز رابطه عفونت وخارش پیدا م ...

خواهش میکنم گلم ...به مسوول ازمایشگاه بگو عفونت هم چک بشه ۳۰تومن ازت بیشتر میگیره چک میکنه

اینکه امکانش نیس مگه اینکه معجزه بشه

مشکلتون چیه گلم؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍