2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
سلام زینب جون اگه روز بعداز انتقال جنین مقداری پیاده روی داشته باشیم مثلا ده دقیقه ... و نیم ساعتی ت ...

سلام عزیزم هییییییییییچ مشکلی نداره

مرکزتون در این زمینه آپدیت نیست 😉 😉 😉 😉 استراحت مطلق واسه قرون وسطی هست😅😅😅😅

اتفاقا تو مثبت شدن خیلی اثر داره 

منم همه جا رفتم، همه کار کردم، مامان شدم

انشاالله که این سری حتما با یه آندومتر عالی جواب بگیری

انشاالله 

ممنون

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه تو سیکل انتقال با استرادیول ضخامت آندومترت بالا نمیره به دکترت پیشنهاد استفاده از پچ استرا ...

پچ استرادیول چیه گلم؟اولین باره میشنوم،پیدا میشه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم هییییییییییچ مشکلی نداره مرکزتون در این زمینه آپدیت نیست 😉 😉 😉 😉 استراحت مطلق واسه ق ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید 

من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد روز ۱۴ بعد آی یو ای یه لک قهوه ای موقعی که دستمال کشیدم دیدم ترسیدم یه شیاف استفاده کردم بعدش دیگه ندیدم لک 

حالا سوال اینه بازم شیاف استفاده کنم یا خیر چون دکتر بهم چیزی نداده بود خودم سر خود شیاف زدم

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
سلام خانوما لطفا کسی تجربه ای داره میشه راهنمایی ام کنه  من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد ر ...

کلا بعد از آی یو آی شیاف نداشتی؟من داشتم دفعه قبل رویان رفتم تا پایان ماه سوم شیاف داد بهم

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید  من آی یو ای کردم و خداروشکر مثبت شد روز ۱۴ بعد آی یو ای یه ...

لک لانه گزینی بوده دیوونه😍😍😍

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه ها من ساعت شیش باید قرص استرادیول میخوردم اون موقع داشتم با گوشی حرف میزدم..الان مطمین نیستم قرصو خوردم یا نه..چیکار کنم؟😑

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

سلام دوستان من مشکل نازکی آندومتر رحم دارم هربار مشکلمو جایی میگفتم میگفتن لوبیاسبزو کدو بخور اما بعد از کلی تحقیق فهمیدم نباید ازشون استفاده کرد چون باعث پاییم اومدن استروژن میشن و در نهایت آندومترو نازک میکنن

این مطلبو باهاتون درمیون گذاشتم که اگ کسی مشکل منو داره اشتباه نکنه

غذاهای مهارکننده استروژن

در برخی از افراد باید تولید استروژن تحت کنترل بوده و از افزایش سطوح خونی استروژن جلوگیری شود، بنابراین این افراد باید از مواد گیاهی استفاده کنند که تولید استروژن را مهار می‌کنند، از جمله کلم، مرکبات، ذرت، لوبیای سبز، خربزه، آرد سفید، کدو، شیرین‌بیان، دارچین و شوید.

پچ استرادیول چیه گلم؟اولین باره میشنوم،پیدا میشه؟

بله عزیزم پیدا میشه داروخانه فتح سر توانیر وگلستانی پایین میدون ونک دارند البته گرونه هر پچ قیمتش 65 تومنه  دکتر صالحپور تجویز میکنه برای کسایی که ضخامت با استرادیول بالا نمیره خیلی عالی هم جواب داده. شنیدم دکتر نصرم اخیرا اورده جز داروهاش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه ها .دیروز سونو شدم دومین سونو بود برای تخمکام گفت خوبن .شنبه عمل تخمک کشی دارم که میشه ۱۳.گفت یازدهم یعنی امشب یک رب به یازده باید این امپولو تزریق کنم به بازوم امپول بوسرلین ایمنی .و قبل از خاب ژل بتادین به صورت واژینال استفاده کنم.کسی این دستورو داشته ؟من شنیدم شبی که قراره فردا صبحش عمل بشید امپولو زد چرا من امشب باید بزنم درحالی که شنبه عمل دارم

سلام عزیزم آخرین بار شهریورماه ۹۸ انتقال دادم بعدش دیگه نه اعصاب نداشتم اصلا

سلام ثمین جان من خیلی وقته نیومدم تاپیک.

شنبه انتقال دادم،واژنم شدید به شیاف پروژسترکن حساس شده اصلا نمیتونم بذارم خیلی بدشده.نمیدونی میتونم امپولش رو بزنم یانه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....