2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها من یکم ک کارمیکنم و عصبانی میشم شکمم دردمیگیره روز ۸ انتقالم

منم همين طورم 

تا درد مي گيره دراز مي كشم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لی لا جانم، من رو یادته؟ خدا شاهده وقتی دیدم بارداری اشکم اومد😍 بی نهایت برات خوشحالم عزیزم... ...

سلم عزیزم خوبی؟چه میکنی خواهر؟خودت در چه حالی 

نینی دار شدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمین جونم😍خوبی عزیزم؟ چقدر دلتنگتون بودم، یهویی هواتون رو کردم و دیدم اینجام❤

سلام عزیزم منم تا پیامتو دیدم که به لی لا جون داده بودی بهت پیام دادم فدات خودت خوبی.یادش بخیر بچه های اون دوره اکثریت شکرخدا مامان شدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام چجوری میشه این تایپیک رو ذخیره کرد و داشت

زير اسم تاپيك يه قلب هست كنار قلب يه علامته مي زني روش سبز ميشه 

منم دلم ازش خیلی پره بخوام بگم طولانی میشه و حوصله سربر اما یکیش اینه من بهش گفتم دکتر پوستم گفته با ...

هر چی بگی من باور میکنم انقدر من از دست این دکتر شاکیم ی روز توی اتاق انتظار عمل الزهرا منتظر نوبتم بودم اون اومد گفت عه شما مریض منی گفتم‌نه خدانکنه گفت چرا گفتم خودم میدونم و خدام .بهش برخورد غر غر زنان رفت.

مطبش رسالت سر همایی هست. تو اینترنت سرچ کنی شماره اش هست. شنبه، یکشنبه، سه شنبه عصرها مطبه. 

خيلي ممنون لطف كردي 

يعني بعد مثبتي ديگه اصلا به ابن سينا زنگ نزدي ؟

مرسی سمین جون ب خدا دارم دیوونه میشم نمیدونم نشونه خوبیه لک یا ن این سری اصلا درد کمر و دردپری نداشت ...

انشالله که خیره براتون.و مثبت بشین

نه عزیزم.من سال ۹۶ با بچه های این تاپیک بودم و میکرو کردم . از اون موقع ایشون را شناختم.البته اگه در ...

ستاره جون خوبی؟شما نینی داری