2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
اها ان شاالله زود زود تیکرت واقعی میشه ان شاالله دوباره کی میری واسه انتقال؟

معلوم نیس فعلا نمیرم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اها ان شاالله زود زود تیکرت واقعی میشه ان شاالله دوباره کی میری واسه انتقال؟

ممنونم عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلوم نیس فعلا نمیرم 

ان شاالله همین ماه طبیعی باردار شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله همین ماه طبیعی باردار شی

اینکه امکانش نیس مگه اینکه معجزه بشه

سلام لی لا جانم، من رو یادته؟ خدا شاهده وقتی دیدم بارداری اشکم اومد😍 بی نهایت برات خوشحالم عزیزم... ...

سلام عزیز دلم. خوبی؟ مرسی از اینهمه لطف و محبت و دعای ناب. خودت خوبی؟ در چه حالی؟ کوچولو داری دیگه؟ ببوسش از طرف من. انشالله قسمت همه دوستای پر مهر و محبتم بشه و انشالله که باردار ها به سلامتی فرشته هاشونو در آغوش بگیرن❤️❤️❤️❤️❤️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سمین جون لکه هات چ رنگی بودن و روز چندم انتقالت

یکبار روز ۷ یکبارم روز ۱۰ لک صورتی بود بعد تبدیل به قهوه ای شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تو اون یکی گروه گفتم عزیزم فکر کنم سر نزدی مرسی 😘 انشالله ❤️❤️❤️

آره وقت نمیکنم سر بزنم پس مقصر منم ببخش گلایه کردم 

انشالله که اینبار شکم پر برمیگردی خونت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یکبار روز ۷ یکبارم روز ۱۰ لک صورتی بود بعد تبدیل به قهوه ای شد

شما مثبت شدی ؟