2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون  دكتر عليرضايي ونصر كدوم بهترن ؟

سلام ثمین جونم😍خوبی عزیزم؟ چقدر دلتنگتون بودم، یهویی هواتون رو کردم و دیدم اینجام❤

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا از دکتر لاله جون اطلاعی ندارم دکترشون کی بود من یکبارم زیر نظر ظهیری ذلیل مرده پانکچر شدم همش ...

منم دلم ازش خیلی پره بخوام بگم طولانی میشه و حوصله سربر اما یکیش اینه من بهش گفتم دکتر پوستم گفته باید پردنیزولون مصرف کنم و چون الان تو سیکل میکرو هستم باید با مشورت شما مصرف کنم، گفت از خودش بپرس از نظر من موردی نداره، بعد داشتم از ماماش میپرسیدم که چجوری مصرف کنم اومد تو اتاق عصبانی که مگه من گفتم پردنیزولون مصرف کنی که داری از ما میپرسی باید دکتر پوستت تصمیم بگیره

خیلی بهم برخورد واقعا الان نمیدونم پردنیزولون رو چجوری مصرف کنم دکتر پوستمم تهرانه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

منم تصمیم گرفتم طبق روالی که همه بچه های اینجا مصرف میکردن مصرف کنم از این پریود تا 1 هفته قبل انتقال، قطعش کنم دوباره بعد 1هفته بعد انتقال شزوع کنم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم تصمیم گرفتم طبق روالی که همه بچه های اینجا مصرف میکردن مصرف کنم از این پریود تا 1 هفته قبل انتقا ...

ببخشید چیو؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام بچه ها امروز چهارمین روز انتقالمه..الان رفتم دسشویی معذرت میخوام ترشحات داشتم توش خون بود.بنطرتون بخاطر چیه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام بچه ها امروز چهارمین روز انتقالمه..الان رفتم دسشویی معذرت میخوام ترشحات داشتم توش خون بود.بنطرت ...

به نظر ما میتونه نشونه خبرای خوب باشه

خوب استراحت کن و استرس اصلا نداشته باش 

شما تو هفته ی چندم متوجه شدی عزیزم؟

عزیزم من از قبل از انتقال کم‌کاری داشتم تو هشت هفته آزمایش دادم تنظیم شده بود اما دکترم گفن بخاطر دارو کنترل شده و باید ادامه بدم دارو رو درعین حال زیر نظر متخصص باشم. دیروز رفتم پیش متخصص دوباره برام آزمایش نوشت و گفت باید داروت دوزش بیشتر بشه با وجود اینکه عددش تو هفته ۸ نرمال بود. حالا شنبه ازمایش بدم ببینم چطور شده. نگران نباش وقتی زیر نظر متخصصی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
پردنیزولون عزیزم چون من پسوریازیس دارم که یه بیماری خود ایمنی

اهان درسته

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم ، تیکر انرژی مثبته

اها ان شاالله زود زود تیکرت واقعی میشه ان شاالله دوباره کی میری واسه انتقال؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍