2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
ایشالا که طبیعی همین ماه باردار میشی  یعنی انقدر حالم بود که دیگه یادم رفت  ازش نپرسیدم د ...

عزیزم حتما همینه حکمتی توشه میفهمم واقعا سخته ولی به فال نیک بگیر گلم خدا کمکت کنه انشالله

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره حتما انجام میدم الان که دنبال دونرم.  

تو تهران هر مرکزی بری خودشون دارن البته خصوصیا

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  به من گفت از دوم پریودی تا شش پریودی روزی  ۳ تا سینال اف بزن و ۷ پریودی بیا سونوت ک ...

الهی ... یعنی تشخیصش این بود که سینال بهت نساخته؟ چی بگم توکل بخدا خیلی برات ناراحت شدم گلم از ته دل دعا میکنم که سری بعدی همه چی عالیییی پیش بره برات گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
وای جهش ژنتیکی دیگه چیه😬خدایا... یعنی بیست و پنج درصد آدما! منم یه جا خوندم معمولا از سن 35 زنان دچ ...

منم دارم 3 تا جهش هتروزیگوت هستم ...و بعد از توقف رشد جنین وسقط تازه ازمایش دادم همه رو با هم مینویسن بگو همه رو میخوام انجام بدم 2 تومن هزینه داره اما مشخص میشه ....حتما ازمایشگاه بهار انجام بده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم  من تو سیکل انتقالم روز۴ تا استرادیول میخورم ۲تاصبح ۲تاشب شیاف فرتیژست روزی ۲تا ...

عیب نداره عزیزم من هم قبل انتقال مبخوردم اما برای انتقال دکتر گفت قطع کن چون احتمال لانه گزینی رو کم میکنه اما به محض مثبت شدن دوباره شروع کن ...من هم همین کارو کردم

ای وای چه بد عجبا نگفت حالا سری بعد بجای سینال چی میخواد بده بهت اخه چرا پس اینهمه هزینه کردی آمپولا ...

من قبول ندارم این حرف روعزیزم. اگردوست داری پرگوریس بزن قربونت برم من خودم که زدم ونتیجه خیلی بهتر از قبل بود واسم

ببین گلم یعنی کلا بری همون خصوصی همه کارات بشه؟ خب بهتره که ....شما خودتو اذیت نکن حیفه اون تخمکها. ...

آره باید برم خصوصی 

دیگه پناه برخدا مرسی قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم بیمارستان‌های خصوصی که معمولا بهترن. ناراحت نباش دخترجون

مرسی عزیزدلم، ایشالله با دعاهای شما دوستای خوبم همه چیز برام خیر با‌شه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️