2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
دوستان من دوفاستون گیرم نیومدبدون داروهم پریودنمیشم بنظرتون ال دی استفاده کنم براماه بعد شایدبخوام ا ...

عزیزم کی رفتی دنبالش؟

دوباره توزیع شده با قیمت چهار برابر بدون نسخه هم میفروشن. ورقی ۱۹۴ اگه اشتباه نکنم من خریدم همون ایرانی شو. 

عزيزم ممكنه من رو راهنمايي كنيد  شما پيش چه دكتر ژنتيكي رفتيد؟ تهران هستيد؟  دكتر ايمني ...

سلام گوگل سرچ کن درمورد این فاکتور توضیح داده.

چرا MTHFR مشکل ساز است ؟
اشخاص مبتلا به نوعی از MTHFR به نام C۶۶۷T به میزان چهل تا شصت درصد برای تولید موثرترین شکل فولات به نام ” متیل فولات ” ناتوان هستند. میتل فولات ماده ی مغذی، حیاتی و موثر برای تولید منتقل کننده های عصبی، نظم DNA، ایمنی و سیستم قلبی و عروقی است. متیل فولات به شیوه ای غیر مستقیم بر میزان هورمون ها و سم زدایی بدن تاثیر می گذارد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خیلی تعریفشو دوستان اینجا میکنن .من دلم میخواد عمل وانتقالم با دکتر نصر باشه ازطرفی ایشونم ویزیت ...

وای من میخوام همینکارو بکنم

یعنی خیلی زشته؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
 سلام مرسی عزیزم 😘 اره تو سیکل پانکچر بودم دارو بهم سینال اف داد دکتر بهم انگار نساخت کیست درا ...

ای وای چه بد عجبا نگفت حالا سری بعد بجای سینال چی میخواد بده بهت اخه چرا پس اینهمه هزینه کردی آمپولارو گرفتی بعد اینجوری...؟ من اینماه گفت جلوگیری نداشته باش و منتظر معجزه ام اگر پریود بشم باید داروهارو برم بخرم عزیزم هنوز وارد سیکل نشدم ولی برام سینال نوشته و اچ ام جی کارما گفتن پرگووریس چون وارد نمیشه و از سرد نگهداشتنش تو مسیری که قاچاقی میارن مطمئن نیستیم دیگه نمیدیم. خدا کنه سینال بمن بسازه ای خدا 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم خانم عجول آخه کدوم انسانی قلبش تو 4 هفته دیده میشه!!!!  تو 4 هفته به زور زیر میکروس ...

ممنونم عزیزم آخه من سری اول که انتقال دادم دو قلوهام هفت هفتگی هر دو رشدشون متوقف شد به خاطر همین چون الانم لکه بینی دارم خیلی استرس دارم

سلام مرسی عزیزم 😘 اره تو سیکل پانکچر بودم دارو بهم سینال اف داد دکتر بهم انگار نساخت کیست درا ...

از کجا فهمید کیست داری یعنی تو چه مرحله ایش بودی که گفت کیست داری و نمیشه اخه یجا همین تاپیک خوندم بچه ها نیگفتن کیست هم باشه میشه باز پانکچر کرد که دقیق یادم نی چی نوشته بودن راجع بهش البته

در اندک من تویی فراوان یارب..
وای جهش ژنتیکی دیگه چیه😬خدایا... یعنی بیست و پنج درصد آدما! منم یه جا خوندم معمولا از سن 35 زنان دچ ...

آره شاید به دکتر ایمنی بگی بنویسه ،ولی فکر کنم اون آزمایشات جهش ژنی رو باید متخصص خون بنویسه ،به زینبی بابا بگو که لیست کامل آزمایشات رو برات بزاره ،چون زیادن ،بعد زنگ بزن آزمایشگاه رویان که نسخه پزشک خارج از مرکز رو قبول میکنه یا نه ،وگرنه فکر نکنم چون دکترهای خودشون آزمایشات رو کامل بنویسن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چند روز قبل از انتقال هم برای ضخامت سونو میشدی؟ میخام ببینم برا انتقال حدودا از چند روز قبل باید برم ...

من چون انتقالم فرش بود ، آخرین سونو هم قبل از پانکچر بود ولی برای انتقال فریز هم باید بین روز یک تا سه قاعدگی بری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدای‌تودوست‌خوبم راستی‌شماچه‌خبر آزمایش‌بتا‌‌تکرارکردی؟ انشالله‌که‌همچی‌خوب‌بوده

زنده باشی عزیزم بتا خداروشکر رفته بود بالا دیروز رفتم دکتر که گفت یکشنبه هفته بعد برم سونو قلب که گفتم استرس میگیرم دوهفته بعد برم برا سونو که ان شاءالله خیالم راحت بشه

خدایا شکرت
ای وای چه بد عجبا نگفت حالا سری بعد بجای سینال چی میخواد بده بهت اخه چرا پس اینهمه هزینه کردی آمپولا ...

ایشالا که طبیعی همین ماه باردار میشی 

یعنی انقدر حالم بود که دیگه یادم رفت  ازش نپرسیدم دفعه بعد چی میخاد بهم بده😔😔

این همه هزینه آمپول و  قرص و درد آمپولا و هزینه ویزیت و سونو و رفت و امد و.... کردم آخرم هیچی

چی بگم والا حتما حکمتی توش هس توکل برخدا

نمیدونم😭اون سری جنین شناس گفت میزاریم بلاست شد بعد انتقال میدیم به دکترم گفتم میگه جنینی که در این ...

اتفاقا جنین شناس به من گفت احتمال اینکه جنین تو رحم رشد کنه بیشتر از محیط آزمایشگاه هست چون محیط آزمایشگاه شبیه سازی شده طوری که اگه جنین تو رحم رشد نکنه مطمئنا تو ازمایشگاه هم رشد نمی کرد.

ان شاءالله که بهترین ها براتون رقم بخوره بد به دلتون راه ندید ان شاءالله که خیره هر روشی که انتخاب کنن.

خدایا شکرت
از کجا فهمید کیست داری یعنی تو چه مرحله ایش بودی که گفت کیست داری و نمیشه اخه یجا همین تاپیک خوندم ب ...

عزیزم  به من گفت از دوم پریودی تا شش پریودی روزی  ۳ تا سینال اف بزن و ۷ پریودی بیا سونوت کنم که روز ۷ پریودیم رفتم سونو کرد و گفت کیست درست شده و داروهاتو قطع کن و کنسل 😔😔