2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست

سلام دوستان ازتون مشورت میخام 

من تو شهر خودم با آی وی اف ۲تا جنین فریزی دارم ولی چون آندومتر رحمم با هزارجور دارو و آمپول رشد نکرد و نازک موند مدام انتقالام کنسل شد.

حالامرکز ناباروری مام فردا وقت دارم بنظرتون بیام تهران برای درمان یا توشهر خودم ادامه اش بدم؟

اینم بگم هزینه هاش خیلی متفاوتن مثلا اینجا حدودا ۱یا ۲میلیون میشه انتقالم

ولی تهران چون باید از اول شروع کنم حدود۱۳تا۱۵میلیون

موندم چیکار کنم؟🤔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پس حتما یه خیری توش هست عزیزم دیگه نگران نباش ماشالا کلی تخمک داری که انشالا اونجا همشون جنین های ت ...

مرسی مهربونم دعا کن برام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ما دنبال قرص پنتوکسیفیلین میگردیم کسی میدونه کدوم داروخانه تو تهران داره؟

سلام عزیزم من تو همدان ۱ماه پیش پیدا کردم ولی تهران نه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بله چون من ذخیرم کم بودتجویزشد

سلاااام عزیزم خوبی؟

چ خبرا؟

چیکارا کردی؟

مادرخوبن؟

سلام دوستان ازتون مشورت میخام  من تو شهر خودم با آی وی اف ۲تا جنین فریزی دارم ولی چون آندومتر ...

سلام عزیزم خوبی؟ نمیدونم چی بگم انتخاب سختیه ولی اگرمطمینی تهران خوبه وحال دلت مطمین میشه حتمابرو, منم حالم بااین دکتره توتبریزبهتره رفتم. 

سلاااام عزیزم خوبی؟ چ خبرا؟ چیکارا کردی؟ مادرخوبن؟

سلام عزیزممم خیلی ممنون توخوبی؟ میگن دل به دل راه داره همینه ها, منم برات پیام زدم الان.   من هیچکارموندم اینماه برم تبریزواسه انتقال یابمونم ماه بعد؟؟ الان مادرم20روزه عمل شده واسه اون موندم درداشم هنوزهست. 

سلام عزیزم خوبی؟ نمیدونم چی بگم انتخاب سختیه ولی اگرمطمینی تهران خوبه وحال دلت مطمین میشه حتمابرو, م ...

فدات گلم شکر عالیم

خیلی دوس دارم تحت نظر دکتر نصر باشم تو پیجشون که میرم کلی انرژی خوب دریافت میکنم

ولی ازیه طرفم میگم داروها هموناست ک قراره تجویز بشه

تو فکره دوتا جنینام تو اینجام هستم

تو فکر هزینه ها هم هستم

کلا خودمم موندم چ کنم

سلام عزیزممم خیلی ممنون توخوبی؟ میگن دل به دل راه داره همینه ها, منم برات پیام زدم الان.   من ...

خوب میشه انشاالله 

درداش تاماه دیگ خیلی کم میشه

بنظرم وقتو تلف نکن برو برا انتقال زود

فدات گلم شکر عالیم خیلی دوس دارم تحت نظر دکتر نصر باشم تو پیجشون که میرم کلی انرژی خوب دریافت میکنم ...

پس حتمابرو تهران بزارازاونجایی که حست خوبه بری ونتیجه بگیری نگران هزینه هام نباش یادت نیست؟ ما خودمون باسختی جورکردیم ولی واقعاخدارسوند همه اشو. 

نگران نی نی های اینجاتم نباش خب اونهاروهم خوب شی انتقال میدی. مامان چندتانی نی میشی.   

خوب میشه انشاالله  درداش تاماه دیگ خیلی کم میشه بنظرم وقتو تلف نکن برو برا انتقال زود

یعنی این ماه برم واسه انتقال؟ انگاری انتقال برای اواخردی میوفته اینجوری,,, ازطرفی خیلی خیلی نگران مامانمم شب میرم خونه خودم گریه میکنم نمیدونم چمه اصلا.

سلام عزیزممم خیلی ممنون توخوبی؟ میگن دل به دل راه داره همینه ها, منم برات پیام زدم الان.   من ...

آره بخدا دل ب دل راه داره کلی تو فکرت بودم

یعنی این ماه برم واسه انتقال؟ انگاری انتقال برای اواخردی میوفته اینجوری,,, ازطرفی خیلی خیلی نگران ما ...

آره عزیزم بنظرم طولش نده تااون تقویتیا تو بدنت هست برو برا انتقال 

آره خیلی سخته ولی شکر خدا مهم عملش بود ک به خیر و خوشی گذشت