2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست
بچه ها من جواب آزمایش همسرم فرستادم برای دکترم گفت باید با مظلوم فرد ویزیت بشه آزمایش همسرت مشکل دار ...

دکتر شوهر منم مظلوم فرد بود 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

دوستان من 23 ام آی یو آی کردم جمعه و یکشنبه یعنی روز 12 ام و 14 ام بدون احتساب روز ای یو آی بی بی زدم منفی بود شنبه موعده پریودم بوده هنوز نشدم.امکان داره با وجود منفی شدن بی بی چک باردار باشم.فکر کردم تا شنبه نرم آرمایش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من جواب آزمایش همسرم فرستادم برای دکترم گفت باید با مظلوم فرد ویزیت بشه آزمایش همسرت مشکل دار ...

عزیزم‌ اصلا ناراحت نشو.قشنگ خودتونو تقویت کنین سرخ کردنیوفست فود روحذف کنید داروهای تقویت خودتم بخور واسه شوهرتم دکتر میده بعد برین واسه تخمک کشی اصلااا عجله نون.منم این کار رو کردم و باراول نتیجه داد

خانما کسی هس تو سیکل انتقال باشه واسترادیول بخوره وآ اس آ نداشته باشه

چند تا میخوری تا ۳ تا به من نداده بود و ازش پرسیدم گفت قبلش رو رحم تاثیر میداره گفت بعد انتقال براش بزارین.

خدایا شکرت

عقب افتادن بهتر از منفی شدنه بخدا

توکل بر خدا عزیزم 

انشالله با همین انتقال مثبت بشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستای گلم❤ من امروز رفتم پیش دکترم سونو شدم روز ۱۲ سیکل انتقالمه آندومتر تری لاین و ۱۰ میلی ب ...

من از ماما پرسبده بودم گفت قبل انتقال حتما امپول بزنم بعدش می تونی شیاف بزاری. اخه شهرمون قرمز بود سخت بود برای تزریق. من انوکسا نزدم ولی بچه ها میگن حتما نود درجه باشه خیلی اروم بزنی قبلش یخ بزاری بعدش هم یخ بزار چون خون رقیق می کنه کبودی و خون بعدش ایجاد می کنه که با ژل یخی خیلی کنترل میشه

خدایا شکرت
مرسی عزیزم اما انگار اکثر کسایی که تو انتقاله جنین فریز هستند هردوتاش رو دارند هم آ اس آ هم آنوکسا

فکر کنم هر کی هر دوتا رو داره مشکل انعقاد خون داره. من خودم با اینکه مشکل انعقاد خون داشتم اما تو سیکل انتقال فقط اسپرین داشتم از وقتی مثبت شدم در کنار آسپرین انوکسا هم شروع شد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
به من تاکید کرده بودن قرص ها رو با فاصله بخورم و حتما آب فراوون بخورم

استرادیول و ؟؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍