2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
بار آخر خراش هم انجام دادم. گفت برا همسرتو و خودت باید یه پک آزمایش بنویسم. گفت دونرتو عوض کن چون جن ...

کاش ازمایش ایمنی و انعقادی اینبار قبل انتقال انجام بدی ...قبل انتقال دکتر پیشنهادprp و امپول پی دی گراستیم داخل رحمت نداد؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
والا چیزی که من در طی این دو سه سال فهمیدم اینه که زیفت دیگه خیلی قدیمی و حتی منسوخ شده . الان دیگه ...

اهان ممنون دکترم میکرومیخوادبکنه مهم برام درصدگرفتنش هست میگن زیفت ۵۰درصدای وی اف۲۰درصد

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من دلواپسم تو رو خدا کسی بوده که استرادیول داشته باشه و آ اس آ نخوره من فقط دکتر آمپول شکمی آ ...

عزیزم آنوکسا داروی ضد انعقاد خونه ، فکنم نیاز به آسپرین نبوده دیگه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم آنوکسا داروی ضد انعقاد خونه ، فکنم نیاز به آسپرین نبوده دیگه 

مرسی عزیزم

اما انگار اکثر کسایی که تو انتقاله جنین فریز هستند هردوتاش رو دارند هم آ اس آ هم آنوکسا

مرسی عزیزم اما انگار اکثر کسایی که تو انتقاله جنین فریز هستند هردوتاش رو دارند هم آ اس آ هم آنوکسا

بسلامتی جمعه انتقالته😍😍 ؟ ازش بپرس ببین چی میگه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام دوستای گلم❤

من امروز رفتم پیش دکترم سونو شدم روز ۱۲ سیکل انتقالمه آندومتر تری لاین و ۱۰ میلی بود قرار شد شنبه انتقال بده ان شاالله ولی آمپول پروژسترونو فقط برا قبل انتقال داده یعنی سه روز قبلش روزی دوتا برا بعد انتقال روزی دوتا شیاف فرتیژست و دو تا دوفاستون داد نگرانم که نکنه اینا تاثیرشون کمتر از آمپول باشه☹ بعد اینکه از چهارشنبه قراره انوکسا بزنم اینجا دیدم همه از این آمپول ناله میکنن چشمم خیلی ترسیده به نظرتون چطور بزنیم کبود نشه و درد نداشته باشه😣

@زینبی_بابا‍ 

بقیه دوستان لطفا راهنماییم کنین هر کاری نکردم نتونستم تگتون کنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله عزیزم دوتا جنین آخریم رو انتقال میدم دعام کن اره حتما ازش میپرسم

با انرژی مثبت برووو ایشالا که حتما میچسبن به دلت 🙏😍😍

به سلامتی عزیزم شما استرادیول و آ اس آ هم داری؟؟؟

عزیزم تو چندم سیکلت قراره انتقال بدی ؟ این دوستمون میشه روز ۱۷ سیکلش