2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
فدات شم اخه من لوله هامو برداشتم دیگه طبیعی باردار شدنو تو خواب ببینم فقط واسم دعا کن خدا این یکیو ص ...

انشالله‌به‌سلامتی‌نی‌نی‌توبغل‌میکنی

راستی‌نی‌نیت‌چیه؟

آخه‌تیکرنداری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامتن ماهک جان شما که شیاف رکتال میزاشتی اسمش فرتیژست بود؟؟؟؟؟

روی همین شیاف ماهم نوشته رکتال

اصلا مامای اتاق عمل اون سری بهم گفت اگه اذیت میشی امپول شیاف بزار اونم رکتال فرقی نداره اما این دفعه که دکتر بهم داده بهش گفتم گفت نه فعلا

شاید بعدا بتونیم رکتال استفاده کنیم

خوب خداروشکر ان شاءالله که به سلامتی شروع کنید و پایانش هم براتون خوش باشه و با خبرای خوب هم مارو خو ...

فدای‌تودوست‌خوبم

راستی‌شماچه‌خبر

آزمایش‌بتا‌‌تکرارکردی؟

انشالله‌که‌همچی‌خوب‌بوده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم بله الان جوابش گرفتم خداروشکر شده بود ۱۰۰۴ . @زینبی_بابا        &n ...

الان‌پستتو‌پیداکردم

خداروهزارمرتبه‌شکر😍😍

ماشالله‌بتاعالی‌شده..مبارکت‌باشه‌مامان‌خانوم

سلام ممنون گلم شما خوبی؟ خب پس نگران نباش عزیزم خدارو شکر که آندومترت خوبه دیگه بیشتر از این به خود ...

قوربونت.

باشه‌عزیزم‌‌.دیگ‌توکل‌برخدا

انشالله‌براشماهم‌همچی‌عالیه

چندروزدیگ‌میری‌‌جوجهاتو‌میاری‌خونه

خانما سلام ببخشیدا میخوام ی سوالی بپرسم من ۵ مین روز انتقال جنینم و احساس میکنم ب مثانه و رحمم خیلی داره فشار میاد خیلی ببخشید دردی رو دارم احساس میکنم ک بعد ازنزدیکی اطراف رحم و واژنم داشتم خیلییم تکرر ادرار دارم شما چیزی سر درمیارین

سلام.امروز تماس گرفتم پرسیدم.گفتن سونو انجام بدیدبعد بهت میگن.خب شاید همون روز سونو بخان پانکچرم‌کنن ...

عزيزم برلي پانكچر حتما قبلش بايد بگن چه روزيه 

اين طوري نيست كه بري سونو بگن همين الان بيا پانكچر شو چون بايد ناشتا باشي براي بيهوشي 

من روزي كه سونو شدم اگر اشتباه نكنم سه روز بعدش نوبت پانكچر دادن بهم 

حالا اگر سوال شما رو درست متوجه شده باشم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام خانما میشه خواهشن جواب بدین من انوکسا میزنم دور نافم زیرش سفت سفت شده و کبود به نظرتون خطرناکه؟

سلام 

سفت شدن رو نميدونم خقيقتش ولي كبودي رو پرستار  گفت طبيعيه 

سما مي دوني تا كي بايد ادامه داشته باشه ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام خانما میشه خواهشن جواب بدین من انوکسا میزنم دور نافم زیرش سفت سفت شده و کبود به نظرتون خطرناکه؟

من هم همینطور شدم بعد به مرور زمان سفتی اوکی شد

کبودی هم که عادیه

فقط سعی کن وقتی سوزن رو میخای فرو کنی شکمت رو با دوتا انگشت نشگون بگیری وتا فرو کردی ولش کن وخیلی آروم تزریق کن

فعلا هم خیلی نزدیک اون سفتی ها وکبودی ها نزن

ولی من سفتیش به اندازه نخود کوچیک بود اگر از شما بزرگه حتما به دکترتون اطلاع بدید که خیالتون راحت بشه