2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

راستی منم قبلا شنیده بودم بهتره دکتر با سونو انتقال بده. اولین باری که انتقال داشتم دکترم جزو معدود دکترهای اون روز مرکز بود که با سونو انتقال داد. منم خوشحال بودم کلی. انتقالم ولی منفی شد. دکتر دوم برام با سونو انتقال نداد، اما دوقلو شد!! (هنوز این جمله رو که میگم تعجب میکنم!!😀)

به دکترتون اعتماد کنین، حس خوب داشته باشین. ایشالله درست میشه ❤️

ایشالله هر چه زودتر خبر یه بارداری عالی رو بشنویم برای همه🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها اگه میشه راهنمایی کنید من 6 روز پیش پانکچر شدم و همون موقع بهم گفتن هایپر شدی البته عل ...

منم هایپر شدم ولی خیلی حالت تهوع داشتم فقط دوغ شور میخوردم غذا هم خیلی کم ... بیشتر آمپولا خوبم کردن بنظرم 

یه هفته ای خوب شدم خداروشکر 

اگه ادرارت برقراره و شکمت ورم نداره و کلا اون علائم رفته ینی خوبی دیگه میتونی کاراتو انجام بدی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم بله الان جوابش گرفتم خداروشکر شده بود ۱۰۰۴ . @زینبی_بابا       ...

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به سلامتی عزیزم. خیلی خیلی مبارک 😍😍😍

داچین جون خیلی خوشحالم از بارداری شما و بقیه دوستان 

مخصوصا کسایی که یکبار یا بیشتر انتقال منفی داشتند.

چون واقعا سختی کشیدیم هممون

همسر منم داره دارو‌میخوره که چند ماه دیگه بریم برای  پانکچر مجدد.

عوارض داروهای هورمونی روی من زیاده(همین الان از دکتر جراح پستان اومدم و‌گفت تا زمانی که داروی هورمونی میخوره سونو سینه هر ۶ماه بده.چون بدنت مستعد)

برام دعا کن 

بخدا اسم پانکچر میاد و یا انتقال و آمپولهاش تنم میلرزه

دوستان کسی ازمایشگاه کریمی نژاد تعیین جنسیت انجام داده؟ برا ۵ تا جنین میگه ۲۰ میلیون هر جنین اضافه ...

چرا خیلی زیاده عزیزم

منم میخواستم جنیام رو اونجا بدم pgs ولی دیدم قیمتاش واقعا بالا و خیلی متفاوت از جاهای دیگه ست

اونجام دیگه داره از اسمش پول در میاره

من خیلی دیگه از آزمایشگاها زنگ زدم اصلا این قیمت نگفتن

دیگه تصمیم گرفتم مام انجام بدم فعلا حضوری نرفتم اما برا pgs ۸تاجنین،هشت تا ۹ میلیون میگیره

که واقعا منطقیه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
داچین جون خیلی خوشحالم از بارداری شما و بقیه دوستان  مخصوصا کسایی که یکبار یا بیشتر انتقال منف ...

عزیز دلم مطمینم یه روزی دل هممون شاد میشه. همه ما اینجا هزار فکر منفی رو از سر گذروندیم. چه اشک‌هایی که یواشکی ریختیم برای سختی‌های این راه طاقت فرسا. ایشالله یه روز همه این‌ها خاطره میشه، لبخند میشه میشینه رو لبمون ❤️❤️❤️❤️

عزیزم من تا سونوی اولم که هفت هفته تموم شده بود هیچی هیچی. بعدش هم خیلی به ندرت یه حس سنگینی داشتم. ...

ممنونم عزیزم ایشالا همینطور به راحتی بارداریتو طی کنی صحیح و سالم تودلیهاتو به دنیا بیاری