2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

سلام عزیزم مبارکه ایشالله هردو بسلامتی بیان بغلت گلم 🤲

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

تبریک میگم عزیز دلم ایشالا که خدا همینطور که بهت بخشیده همینطور هم خودش مراقب تو دلیهات 

مرسی عزیزم وای خیلی میترسم طرازی میخندید. قبلش گفته بودم علایم خاصی ندارم نگرانم، گفت دفعه قبل هم ...

دارچین جون شما تا چه مدت علایم بارداری نداشتین منم هفته ششم هستم هیچ علایمی ندارم 

دوستان کسی ازمایشگاه کریمی نژاد تعیین جنسیت انجام داده؟

برا ۵ تا جنین میگه ۲۰ میلیون

هر جنین اضافه هم ۵ میلیون اضافه میشه

رو حساب اینا هرکی مثلا ۱۰ تا جنین داشته باشه تعیین جنسیتش میشه ۴۵ میلیون

بجز هزینه ای وی اف و فریز ...

این خیلی زیاد نیست؟؟؟؟؟؟؟

انشالله زودتر مشکلت حل بشه عزیزم و خبر بارداریتو بدی ولی خیلی خوشحال شدم که ی پسر خدا بهت داده و حسر ...

انشالله‌‌همه‌منتظرهای‌گروه

فدات‌بشم‌عزیزم‌..‌آره‌خداروهزارمرتبه‌شکر‌

نه....اشتباه‌منونکنیا

انشالله‌نی‌نیت‌بدنیااومد‌

یستلش‌شداقدام‌کن

بچه‌دوم‌به‌خاطراول‌هس.نزاربچت‌تنهابمونه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره عزیزم ،نوشته ۳ تا ولی امروز تماس گرفتم ،گفتن ۲ تا بزن و امروز یا فردا برو آزمایش بده .آزمایشم پس ...

استاره جون اصلا ناراحت نباش ایشالا اشتباهه جوابش 

از ته دل برات دعا میکنم خیلی امیدوارم که مثبت میشی 🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
استاره جون اصلا ناراحت نباش ایشالا اشتباهه جوابش  از ته دل برات دعا میکنم خیلی امیدوارم که مثب ...

ممنونم مهربون جان ،توکل بر خدا 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم وای خیلی میترسم طرازی میخندید. قبلش گفته بودم علایم خاصی ندارم نگرانم، گفت دفعه قبل هم ...

مبارکه‌‌دارچین‌جونم

خداروشکررررر

دعاکن‌همه‌ماهم‌نتیجه بگیریم

اگه‌خداصلاح‌‌میدونه‌‌به‌ما‌هم‌دوقلوبده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دارچین جون شما تا چه مدت علایم بارداری نداشتین منم هفته ششم هستم هیچ علایمی ندارم 

عزیزم من تا سونوی اولم که هفت هفته تموم شده بود هیچی هیچی. بعدش هم خیلی به ندرت یه حس سنگینی داشتم. کلا با اشتها غذا نمیخورم اما تهوع هم ندارم. 

مبارکه‌‌دارچین‌جونم خداروشکررررر دعاکن‌همه‌ماهم‌نتیجه بگیریم اگه‌خداصلاح‌‌میدونه‌‌به‌ما‌هم‌دوقلوب ...

ایشالله عزیزم. اگه قابل باشم از ته دلم از خدا میخوام دل همه بچه‌های اینجا رو شاد کنه ❤️❤️

من الان ۳۰ سالمه شوهرم اسپرمش داغون بود هم تعدادش کم بود هم تحرک نداشت خودمم خوب پلیکیستیک  می ...

خداروشکر جواب گرفتید

منم همین مشکلات رو‌دارم

میشه در مورد طب گیاهی توضیح بدید

آخه اصلا علم مدرن قبولش نداره برای ناباروی های پیشرفته