2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
۱۲۰۰ فقط پول سونو شد 😑چقدر گرون دکتر محمدی سونو کرد؟؟ شک دارم برم اون جا یا پیش دکتر شاکری سونو کنم ...

اونوقت من رژیمم وزنمم کمی اوردم پایین به  نظرت بعد از انتقالم ادامه بدم رژیممو یا رویه لانه گزینی اثر داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک عزیزم....عالیییی ...چه خبر خوبی.خداروشکر. امیدوارم بارداری خوب و راحتی داشته باشی .عزیزم ببخشی ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله که خوب پیش بره فعلا که بتام پایین بود ولی خوب رشدش خوب بوده تا ببینم چی پیش میاد ان شاءالله شما هم بزودی زود با خبرای خوش بیایید عزیزم.

خواهش میکنم عزیزم.دکتر عابدی هم بیمارستان بهمن هست دکتر خوبیه به نظرم بله اینترنتی میتونید وقت بگیرید روزهای یکشنبه تو کلینیک ناباروری هستن خلوت ترم هست به نسبت روزای چهارشنبه.

خدایا شکرت
@آستاره۷۲     عزیزم در چه حالی؟؟

سلام گلم ،منم هیچ علایمی ندارم ،فقط دیشب روی دستمال لک دیدم که خدا رو شکر قطع شد ،چقدر زمان دیر میگذره ،کاش زودتر آزمایش میدادیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم ،منم هیچ علایمی ندارم ،فقط دیشب روی دستمال لک دیدم که خدا رو شکر قطع شد ،چقدر زمان دیر میگذ ...

لک که نشونه خوبیه ،مخصوصا که قطع شده..

آره والا،اولاش خوب بود،این آخرا دیگه سخت شده،البته من هم دوست دارم آز بدم هم نه،دوگانگی پیدا کردم🙃

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
لک که نشونه خوبیه ،مخصوصا که قطع شده.. آره والا،اولاش خوب بود،این آخرا دیگه سخت شده،البته من هم دوس ...

الان که زوده واسه آزمایش ،استرس میگیری الکی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من سر پانکچر قبلیم مردم و زنده شدم چون هایپر شدم شدییییید اون وقت بهش میگم بازم هایپر میشم میگه اره& ...

اووووووف بگو وقتی میدونی ممکنه هایپری اتفاق بیوفته چرا بهم متناسب دارو نمیدی آخه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
Pgd تعیین جنسیت میکنن ولی سلامت جنین ندارن خوندم پیامات رو که که هم رشت هم رویان هم ابن سینا جنین ...

والا یکبار رفتم مهر همون اوایل سال ۹۲ برخورد خوبی نداشتن منم راستش تازه متوجه شده بودم اوضاع شوهرم داغونه اعصاب درست و حسابی نداشتم با ناراحتی اومدم بیرون و اصلا خاطره خوشی ندارم از اونجا دیگه هم پامو نذاشتم .دخترعمه خودم اونجا ۳قلو پسر نصیبش شد و الانم سه قلوهاش ماشالله بزرگ شدن .دیدی از ی چیزی دلزده میشی دوست نداری بری سمتش ؟الان دقیقا منم به همون صورتم

بعدم تهران خونه داریم مشکل رفت و امد هم ندارم و داروها رو راحت تر میتونم گیر بیارم من برای ی سرم آی وی آی جی مجبور شدم شبونه برم تهران که بتونم تزریقش کنم فرداش.متاسفانه توی کل رشت نبود.احساس میکنم تهران استرسم رو کمتر میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....