2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
منم دوروز بود لکه بینی داشتم گفتم نکنه پری شدم زنگ زدم مامای دکترم گفت نه حالا نیا این پری حساب نیس ...

لکه‌بینیت‌درچه‌حدبود؟

ببین‌برامن‌لکه‌بینی‌هم‌نیس..روان‌هم‌نیس

ببخشیدااا..مثلا‌یه‌چندقطره‌‌‌صبح‌میاد‌ویه‌چندقطره‌بعدازظهر‌و

یه‌چندقطره‌شب..🙈‌این‌یعنی‌لکه‌بینی؟

دوشنبه‌رفته‌بودم‌آندومتر‌۸‌بوددکترگفت‌ریزش‌نکرده

تخمدان‌‌‌هام‌خوب‌بود..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا یکبار رفتم مهر همون اوایل سال ۹۲ برخورد خوبی نداشتن منم راستش تازه متوجه شده بودم اوضاع شوهرم د ...

خب اگه تهران خونه داری که صد در صد اونجا بهتره

انشالله که به زودی خدا دلتو شاد میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب همین راحتی؟؟ ممکن کلینیک من قبول نکنه واسه انتقالشون؟🤔 من کلینیکم قبول نمیکنه ک جنینامو اهدا کن ...

اینو نمیدونم واقعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خب اگه تهران خونه داری که صد در صد اونجا بهتره انشالله که به زودی خدا دلتو شاد میکنه

مرسی عزیزم

امیدوارم ی روزی برسه بیاییم اینجا همه از بچه داریامون صحبت کنیم و دیگه هیچ کدوممون حسرت بچه دار شدن توی دلمون نباشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لکه‌بینیت‌درچه‌حدبود؟ ببین‌برامن‌لکه‌بینی‌هم‌نیس..روان‌هم‌نیس ببخشیدااا..مثلا‌یه‌چندقطره‌‌‌صبح‌میا ...

هنوز پری نشدی منم همینطوربودم بعد یهو روز۴خونریزیم شروع شد

که تازه من فرداش رفتم وگفتم روز دوم پری هستم واوکی بود بیخود رفتی سونو به احتمال زیاد شنبه دیگه پری هستی

۴تا ال دیم تموم بشه پریود بشم نوبت بگیرم اگه مشکلی نباشه به امید خدا انتقال بدم سر در گمم بعضی ها می ...

عزیزم‌سیکل‌انتقالی؟

‌‌به‌شمابسرلین ندادن؟فقط‌ال‌دی‌داری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هنوز پری نشدی منم همینطوربودم بعد یهو روز۴خونریزیم شروع شد که تازه من فرداش رفتم وگفتم روز دوم پری ...

همون‌دکترم‌هم‌گف‌آندومتر‌نریخته..

میگم‌تاحالا‌امتحان‌نکردی‌چه‌چیزی‌بخوریم‌آندومتربریزه

متاسفانه‌من‌دوساله‌آندومترم‌خوب‌نمیریزه

مثلا‌۴ونیم‌یا۵‌میشه‌روزسومم

بعدش‌یه‌چندبارلکه‌بینی‌وتمام

مرسی عزیزم امیدوارم ی روزی برسه بیاییم اینجا همه از بچه داریامون صحبت کنیم و دیگه هیچ کدوممون حسرت ...

الهی آمین

باور کن دلم برات روشنه بیخودی داری به خودت استرس میدی عزیزم باور کن برای هیچکس روز اول پریودش آندو ک ...

میدونی‌خستم‌

کاش‌هیچ‌وقت‌نمیرفتم‌دکتر‌وسراغ‌میکرونمیرفتم

عزیزم‌امروزروزسومم‌اماهنوزدرست‌وحسابی‌پریود‌نشدم

خیلی‌کمه..

اره فعلا فقط ال دیه گفت پریود دومت بیا بعد از عمل گفتم انتقال میدی گفت اره دیگه برم ببینم چی میگه

خیلی‌خوب

انشالله‌‌گل‌پسریو‌بیاری‌خونه‌‌و۹ماه‌بعدبغلش‌کنی

ازدست‌این‌دکترهاراحت‌بشی