2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه  گلم زیاد نیست، باید تا چند روز دیگه همین 50 رو بزنی بعد کم میشه  دلیل ریزش نکردن بوسر ...

میدونی‌دلیلش‌چی‌میتونه‌باشه

ال‌دی‌هم‌خورده‌بودم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببین گلم اگر دکتر تجویز کرده، قطعا حواسش به تداخلات هست😉😉😉

دکتر تجویز نکرده خودم برای خودم میخام تجویز کنم اخه یادمه یه متخصص زنان صحبت میکرد میگفت داروها تحریک تخمدان پرولاکتین رو میبره بالا بهتر کابرگولین یا داستینکس مصرف بشه منم چون سابقه پرولاکتین بالا داشتم دیگه ترسیدم پرولاکتینم بره بالا تصمیم گرفتم کابرگولین بخورم گفتم نظرت رو بدونم 

اخه راستش دکترم زیاد به پرولاکتین بالا اهمیت نمیده نهایت دوتا دونه قرص داد بعدشم اصلا دیگه آزمایش برام ننوشت ک ببینه اومده پایین یا نه

میخواستم بدونم اگه با خوردن قرص کابرگولین پرولاکتینمون از حد نرمال  بیاد پایین خطرناکه در تخمک گزاری مشکل ایجاد میکنه؟

آره‌واللا تو۵سال‌‌که‌بچه‌دارکه‌نشدم‌که‌هیچ هردکتریه‌تشخیصی‌دادبرام.. براحال‌بدم‌دعاکن‌دوست‌خوبم

ایشالا بزودی زود به بهترسن شکل کارات ردیف میشه عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@shadennn     @bopo     @زینبی_بابا     و مامان ماهک جون یه ...

سلام عزیزمم نه منم نداشتم بعد انوملی دیگه نداشتم تا هفته ۲۹ رفتم برای وزن و قدش و چک کردن جفت و بند ناف

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گلم من طبق سونوگرافی واژینال دکتر البرزی حرفی از اندومتریوز نزد ......فقط همین علاعم کلیه درد دوران ...

عزیزم خیلی اندومتریوزها  تو سونو مشخص نمیشه

پیشرفتگیش فقط با لاپراسکوپی معلوم میشه 

یکی از کارا اینه که حتما باید آزمایش CA125 بدی خارج رنج باشه یعنی اندو داری 

ممنون عزیزم ان شاءالله قسمت شما من شنبه روز۱۴ آز دادم بتا ۵۱ بود امروز که روز ۱۶ بود شد ۱۳۲ امیدوار ...

انشاالله ک بارداری خوب و عالی داری، چون منم فقط یدونه نی برام مونده پیش عابدی و میگن کیفیتش خوب نیست ولی میخوام انتقال بدم

من كيفيت جنينام خوب بوده هميشه ضخامتم خوبه موقع انتقال ١٠/٢ بود ولي مشكل آندومتريوز دارم البته تو هي ...

نه عزیزم با هیسترو فقط داخل رحم رو مبینن اندومتریوز بیشتر تو محوطه داخل شکم بیرون رحم و روی تخمدان و روده ها رو درگیر میکنه

حتما آزمایش CA125 بده اگر پیشرفته باشه نشون میده

ولی تنها راه اندومتریوز لاپراسکوپی

منم شدید داشتم که چند سال  پیش با دکتر آصف جاه لاپرا کردم به هر کی بگی میگن شماره یکه لاپرا اندو هست 

سلام عزیزمم نه منم نداشتم بعد انوملی دیگه نداشتم تا هفته ۲۹ رفتم برای وزن و قدش و چک کردن جفت و بند ...

سلام مامان ماهک میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ میخواستم ببینم شما مرکز ابن سینا رفتی ؟