2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
تو یکی از تاپیک ها خونده بودم گلم, ولی بازم به نظر شما بهتره تعیین جنسیت انجام بدم یا نه؟! 

ببین گلم تو تاپیک که نشد رفرنس عزیزم

نظر شخصی من اینه تا مجبور نشدیم تعیین جنسیت نکنیم و اگر سالم هستیم سمت ivf نریم 

ولی الان علم پیشرفت کرده و اگر شما دوست داری و تشخیص دادی و با همسرتون به این نتیجه رسیدین که تعیین جنسیت کنین برای فرزند دوم، دیگه من چه کاره ام😅😅😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم به بوسرلین ربطی نداره، نگران نباش دیواره ریزش میکنه

میگم‌به‌نظرت‌دوزش‌نیس..۵۰واحدمیزنم‌هرروز

چیکارکنم‌پس‌

آندومترم‌۸‌بود‌‌دیروز

ازبعدازظهرتاالان‌هم‌چندقطره‌بیشترنیومده

به‌نظرت‌ریزش‌نکنه‌انتقالم‌کنسل‌میشه

من‌دوسالی‌هس‌آندومترم‌خوب‌نمیریزه

اون‌سری‌که‌انتقال‌دادم‌‌.روزسومم‌۴ونیم‌بود‌ودیگ‌ریزش‌نکرد

دکترهیسترکرد‌گفت‌چسبندگی‌داشتی‌وتنگی‌کانال‌وعفونت‌

دررحم..دارودادبه‌مدت‌یه‌ماه‌خوردم

این‌ماه‌سیکل‌لانگ‌بودم‌که‌اینطوری‌شدپریودم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ب۶ یعنی تاثیر داره؟میترسم بخورم مشکلی برای جنین پیش بیاد.

اصلا پیش نمیاد که دکترا میدن ببین رو من خیلی خیلی تاثیری نداشت ولی امتحان کن و مطمئن باش که تاثیر بدی نمیزاره رکزی یکس بخور اگه دیدی جواب نداد تا روزی دوتام اکیه اینو دکترم گفت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوب به دکترت بگو باید چیکار کنم حتما راه حلی هست 

دیروز‌گفتم‌بهش‌میگه‌ریزش‌میکنه

اگه‌نکردبیابازسونوت‌کنم..

انقدرناراحتم‌‌‌خدابدونه

من‌هیچ‌مشکلی‌نداشتم

تواین‌۵سال‌همه‌دردی‌پیداکردم..

کاش‌هیچ‌وقت‌دکترنمیرفتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببین گلم شانس داشتن جنین ممکنه کم بشه ولی بعد از تعیین جنسیت، هر سیکل انتقال حدود 46 درصد احتمال مثب ...

سلام عزیزم خوبی با زحمتای ما من وترد ۳۰ هفته شدم و هنوز دارم اسپرین می خورم اونم یکی و نصفی البته هفته دیگه وقت دکتر دارم ولی خواستم بپرسم باید قطع کنه؟ 

ببین گلم تو تاپیک که نشد رفرنس عزیزم نظر شخصی من اینه تا مجبور نشدیم تعیین جنسیت نکنیم و اگر سالم ه ...

😂😂 فدای تو گلم مرسی

ولی من واسه اولین بچه ام میخوام اقدام کنم که اقامون هم واریکوسل دارن 

دیروز‌گفتم‌بهش‌میگه‌ریزش‌میکنه اگه‌نکردبیابازسونوت‌کنم.. انقدرناراحتم‌‌‌خدابدونه من‌هیچ‌مشکلی‌ندا ...

وای اره ادم خیلی به خودش دقت می کنه کلی مشکلدار میشه ادم اعصابش خورد میشه حالا باز برو سونو ایشالا ریزش کرده باشه

اصلا پیش نمیاد که دکترا میدن ببین رو من خیلی خیلی تاثیری نداشت ولی امتحان کن و مطمئن باش که تاثیر بد ...

ممنونم عزیزم🥰🥰کاش این حالت  تهوع کلا نبود.ادم دوست داره کلا تو خواب باشه.تا چشمامو باز میکنم میاد سراغم.کاش تو سه ماهه اول تموم بشه.خیلی بده

اگر جنین شناس بگه تخمک ضعیف بوده، و اگر fsh بالا نباشه، دکتر پروتکل تحریک تخمدان رو برای پانکچر بعدی ...

مرسی عزیزم عاشقتم الهی به هر چی که میخای برسی عزیزم😘😘

میگم عزیزم یعنی پروتکل تحریک تخمدان رو تغییر بده کیفیت تخمک خوب میشه؟

ممنونم عزیزم🥰🥰کاش این حالت  تهوع کلا نبود.ادم دوست داره کلا تو خواب باشه.تا چشمامو باز میکنم ...

ببین عزیزم بیسکوییت ساقه طلایی بگیر بزار کنار تختت تا صبح بیدارشدی دوتا شو بخور من به هرکی گفتم میگه عالی بوده

به اضافه قرص دمیترون اونم با اجازه دکترت بگیر خیلی خوبه

سیرابی هم بگو مادری کسی برات بپزه که بوش خیلی تو خونه نپیچه و بخور خیلی خوبه.لیمو ترش رو نصف کن وبزار کنارت مدام بو کن خیلی حالت رو بهتر میکنه

میگم‌به‌نظرت‌دوزش‌نیس..۵۰واحدمیزنم‌هرروز چیکارکنم‌پس‌ آندومترم‌۸‌بود‌‌دیروز ازبعدازظهرتاالان‌هم‌چ ...

نه  گلم زیاد نیست، باید تا چند روز دیگه همین 50 رو بزنی بعد کم میشه 

دلیل ریزش نکردن بوسرلین نیست 

سلام عزیزم خوبی با زحمتای ما من وترد ۳۰ هفته شدم و هنوز دارم اسپرین می خورم اونم یکی و نصفی البته هف ...

سلام عزیزم، راستش باید از دکترت بپرسی، 

دکتر من که بهم آسپرين نداد 

دو سه تا دکتر دیگه هم نظرشون این بود با انوکسا باید جایگزین بشه 3 ماهه سوم 

وای اره ادم خیلی به خودش دقت می کنه کلی مشکلدار میشه ادم اعصابش خورد میشه حالا باز برو سونو ایشالا ر ...

آره‌واللا

تو۵سال‌‌که‌بچه‌دارکه‌نشدم‌که‌هیچ

هردکتریه‌تشخیصی‌دادبرام..

براحال‌بدم‌دعاکن‌دوست‌خوبم