2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
وای چ زیاد معذرت میخوام من تازه این تاپیکو دیدم اگه من بخوابم با آی وی اف تعیین جنسیت کنم هزینش با ...

بله تمام مراحلش مثله همه با این تفاوت که برایه تعیین جنسیت یه مرحله ی تعیین جنسیتش بیشتره

ثمین‌جون‌‌منم‌دیروزساعت‌۵بعدازظهرپریودشدم امروزرفتم‌دکتر‌براشروع‌سیکل‌انتقال‌ دکی‌سونوکرد‌‌‌آندومت ...

خواهری واسه اینکه تازه ساعت ۵ امروز ی روز کاملت میشد و آندومتر تازه شروع به ریزش کرده بود .من به خوردنی جات اصلا اعتقاد ندارم که آی زعفرون بخور فلان گیاه رو بخور .به نظرم تحرکت رو زیاد کن خودش قشنگ ریزش میکنه اصلا نگران نباش باید میموندی فردا میرفتی سونو وقت که بود عجلت برا چی بود.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی‌جون‌من‌دیروزساعت‌۵‌پریودشدم‌تاالانم‌خونریزیم‌کمه کمردرد‌وزیردلم‌دردمیکنه‌..اماخونریزیم‌کمه ا ...

قطعا از همونه.تحرک داشته باش طناب بزن بدو .معجزه میکنه ها

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم عزیزم😍😍اینا هیچ مشکلی ندارن مصرفشون تو این مدت استراحت ای وی اف؟؟

خواهش گلم ،نه فکر نمیکنم منع مصرف داشته باشن ولی سعی کن زیاده روی نکنی ،من خودم دارم برای جلوگیری از یبوست ،اینها رو میخورم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خواهش گلم ،نه فکر نمیکنم منع مصرف داشته باشن ولی سعی کن زیاده روی نکنی ،من خودم دارم برای جلوگیری از ...

ممنونم😘😘

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
سلام عزيزم منم طبعم خيلي سرد و معمولا كف پا ودستم يخه دكتر زرنگار شما رفتي كجا هست مطبشون ؟ تو چند ...

من خیلی زود نتیجه داد یعنی پاهام تا زانو همیشه انگار تو برف بود تو چله تابستون انتقال داده بودم انگار زمستون بود انقدر بدنم یخ بود ولی رژیمی که داد و طب سوزنی تو همون هفته اول انگار یهو خون گرم اومد تو پاهام.

بگم طب سنتی که رفتم وسیله خدا بود برا مثبت شدنم باور نمی کنید. 

دکتر زرنگار مطبشون کرج هست البته تا عید گویا فقط مریض های قبل رو ویزیت میکنه و مریض جدید پذیرش نداره ولی بازم تماس بگیرید شاید قبول کردن

خدایا شکرت
عزیزم تبریک میگم♥️ شما همونی هستی ک گفتی دکتر عابدی اومد گفت جنین هات خوب نیستن؟؟ الان مثبت شدی؟ اخه ...

بله عزیزم گرید جنین هام a و ab بود مثل سری قبل ولی از فریز که خارج کرده بودن گویا کیفیتشون اومده بود پایین بازم خدا کمک کرد جنین شناس بهم زنگ زد که سه روزه انتقال بدیم چون جنین نداری ریسک هست بلاست کردن وگرنه قرار بود همون بلاست انتقال بدم رسیدن خونه بهم زنگ زدن

خدایا شکرت
عزیزم تبریک میگم♥️ شما همونی هستی ک گفتی دکتر عابدی اومد گفت جنین هات خوب نیستن؟؟ الان مثبت شدی؟ اخه ...

ممنون عزیزم ان شاءالله قسمت شما

من شنبه روز۱۴ آز دادم بتا ۵۱ بود امروز که روز ۱۶ بود شد ۱۳۲ امیدوارم که خوب پیش بره البته مرکز برای امروز آزمایش نوشته بود ولی چون لک بینی داشتم و یه روز قبلش بی بی زدم مثبت شد شنبه رفتم آز دادم.

خدایا شکرت
خداروشکر عزیزم مبارکت  باشه ظهر غذای حرم امام رضا خوردم جاتون خالی ب نیت حاجت برای تمام بچه های ...

ممنونم عزیزم آرزوم اینه هر کی انتقال میده مثبت بشه و دلش آروم ان شاءالله قسمت همه منتظرا

خدایا شکرت
منم خراش دادم خیلی امید داشتم ایندفعه بشه😭😭 تازه گفتم این دفعه به نصیحت مامان ماهک گوش بدم ودوتا ...

منم قبل انتقال هیسترو و خراش دادم خداروشکر مثبت شدم توکلت به خدا باشه و آرامش داشته باش مطمئن باش بهترین ها براتون رقم میخوره

خدایا شکرت
منم قبل انتقال هیسترو و خراش دادم خداروشکر مثبت شدم توکلت به خدا باشه و آرامش داشته باش مطمئن باش به ...

عزیزم خدا دلت رو شاد کنه که امیدوارم کردی

توروخدا دعام کن که انشاالله اینسری نتیجه بگیرم