2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
من بیمارستان بهمن دکتر عابدی انجام دادن.ببین به دکتر و بیمارستان ربطی نداره زیاد شما اول باید چیزایی ...

25 سالمه ۶ ساله ناباروری دارم

جز ذخیره مشکل دیگه ای ندارم

همه کارم کردم... اونقد ازین مکمل و تقویتی ها خوردم که نگو

25 سالمه ۶ ساله ناباروری دارم جز ذخیره مشکل دیگه ای ندارم همه کارم کردم... اونقد ازین مکمل و تقویت ...

همسرتون مشکلی نداره؟

شما پیج یوگا به فارسی سارا رو تو اینستا دنبال کن خیلی مطالب مفید داره.مخصوص همین ذخیره پایین هست.

شما چه طبیعی چه آی وی اف حتما باید یه مدت اصلاح سبک زندگی انجام بدید خداروشکر سنتون پایین هست فرصت دارید ولی اگه بخواهید با این ذخیره آی وی اف کنید احتمالا زیاد تخمک اهدایی پیشنهاد بدن ولی شما با توجه به سنتون ان شاءالله طبیعی باردار میشید فقط همت سفت و سخت میخواد.

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرتون مشکلی نداره؟ شما پیج یوگا به فارسی سارا رو تو اینستا دنبال کن خیلی مطالب مفید داره.مخصوص هم ...

نه کاملا سالمه.

اون پیجو دنبال میکنم ....

خیلی تلاش ها کردم و میکنم. انگار واقعا قسمت نیست.

ممنون 

دعام کنید.

سلام تهران ۲۵ تومن شد 

سلام مامان ماهک تبریک میگم بهت خیلی وقته تبودم کجا تعیین جنسیت کردی؟ بعداز فریز جنین هم میشه تعیین جنسیت کرد؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

دوستان کسی ای وی اف با دکتر عارفی هست؟

الان به من دارو داده گفته ۶دی برم پیشش یه هیسترو دارم که وقت بده برای برداشتن آرک،بعد انتقال

الان زنگ زدم وقت بگیرم برای ۶ دی،منشی میگه دکتر ۱۵ دی میره تا ۲۱ بهمن نیست،حتما میخواد انتقالت رو یه دکتر دیگه انجام بده،واقعا الان من چی کار کنم وایستم تا خودش برگرده؟الان ۳ ۴ماه من همینجور عقب میوفته کارم😔😔😔😔

25 سالمه ۶ ساله ناباروری دارم جز ذخیره مشکل دیگه ای ندارم همه کارم کردم... اونقد ازین مکمل و تقویت ...

واسه بارداری ی دونه هم کافیه امیدت ازدست نده

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی عزیزم😘😉😉 امروز زدم یه قطره خون اومد اشکال نداره عزیزم؟

معمولا نمیاد ولی برا منم پیش اومده که بیاد معمولا میگن وقتی سرنگ وارد بدن کردی یکمی بکش اگه خون وارد شد اونجا تزریق نکن که من هیچ وقت اینکارو نکردم 😁 ولی خون بیاد وسط  راه ممکنه مویرگ پاره شده باشه. بعصی وقتها برای من چند قطره از خود بولسرین میریخت بیرون

خدایا شکرت
عزیزم تست های سرولوژی ارزش تشخیصی ندارن، من نمیدونم چرا هی تجویز میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ باید تست ...

جالبه یکی از بهترین دکتر های ساری گفته انجام بدین . حلقی مثبت هم بخاطر لاشه غیر بیماری زاست یا ممکنه هنوز واگیر باشه . ممنون ببخشید اذیتت می کنم

خدایا شکرت
نه کاملا سالمه. اون پیجو دنبال میکنم .... خیلی تلاش ها کردم و میکنم. انگار واقعا قسمت نیست. ممنون ...

اولین قدم اینکه اصلا ناامید نشی توکلت به خدا باشه ان شاءالله بزودی زود خبر بارداری و مامان شدنت رو بشنویم عزیز دلم.فقط تلاشتو کن در عین حال بیخیال باشو استرسو بزار کنار. 

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی‌؟ خطرناک که نیست  علتش اینه جون انوکسا انعقاد خون رو کم میکنه، تو حموم هم آب د ...

مرسی عزیزم😘😘 خداروشکر زنده ام😂😂 ولی خداییش خیلی ترسیدم اخه اصلا اولش خون نیومد وقتی زدم بعد از دو ساعت که رفتم حموم اینطوری شد

یه بارم سینافکت خواستم با سرنگ انسولین تزریق کنم سوزنش دیدی که چقدر نازکه کج شد یه کم ولی دل زدم به دریا و تزریق کردم🙈🙈