2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه نگران نباش ،منم روز اول کلا لکه بینی داشتم انشالله که درد سینه مربوط به بارداری باشه ،میگم گفتی ج ...

انشاله همینطوره.

۳ روزه بودن،شما چند تا انتقال دادی؟چن روزه؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگر میشه بعد از پانکچر نزدیکی داشت؟حیف نباید اون ۱۰روز رو از دست میدادید ....مادر شوهر رو اتاق ...

من سه شنبه پانکچر شدم شنبه رفتم که ببینم چند تا جنین تشکیل شده که دکتر گفت از امشب نزدیکی هم داشته باش که نشد .کلا موندن مادر شوهرم تو اون زمان کارامو عقب انداخت چون من دقیق یه هفته بعدش پریود شدم که نتونستم برم برا شروع سیکل انتقال بعدشم که کرونا شد.

خدایا شکرت
سلام من یهو سرگیجه گرفتم مشکلی نیست ؟ @زینبی_بابا     کسیم می دونه بگه

اگه سرگیجه شدید وسردرد وتاری دید داشته باشی خطرناکه ..وگرنه لابد یهو بلند شدی سرگیجه شدی ...وقتی میشیتی حتما پاهاتو بالای مبل بذار نذار اویزون بمونه هم ورم نمیکنی هم موقع بلند شدن سرگیجه نمیگیری 

زندگی سالم خییییلی سخته .....انگار رژیمی ...شما چطور تو تغذیه رعایت می کنید؟

عادت میکنید آروم آروم چیزای مضر رو حذف یا کم کنید به مرور میبینید به سالم خواری روآوردید یکی از اون کارها جویدن زیاد غذا هست واقعا خیلی تاثیر داره هم برای لاغری هم رفع یبوست قند و شکر و شیرینی هم که زیاد سخت نیست باید برنامه غذایی داشته باشید

خدایا شکرت
پیاده روی تند می کنم یک روز درمیون ولی باید هر روزش کنم.👍 آره گونال شنیدم خوبه من چند روز اچ ام جی ...

آره نمیشه زیاد مثل اون رعایت کنید ولی تمام مکمل ها رو بگیر و استفاده کن پیاده روی و ورزش هم خیلی تاثیر داره.شما بتونید قند و شکر رو حذف کنید کامل و روغن صنعتی رو خیلی راهو رفتی در نهایت همه اینها آرامش و شاد بودن هست من مطمئنم که ذخیره تخمدانم بخاطر استرس و ناراحتی خیلی زیادی بود که تو پنج شش سال اول زندگیم داشتم .

خدایا شکرت
اگه سرگیجه شدید وسردرد وتاری دید داشته باشی خطرناکه ..وگرنه لابد یهو بلند شدی سرگیجه شدی ...وقتی میش ...

نه سر درد و تاری دید ندارم ولی سرگیجم ادامه داره هر چی دراز گشیدم فشارمم ۱۱ رو ۷ خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه سرگیجه شدید وسردرد وتاری دید داشته باشی خطرناکه ..وگرنه لابد یهو بلند شدی سرگیجه شدی ...وقتی میش ...

چی بخورم‌خوبه من ناهار ساعت ۴ خوردم‌چیزی میلم نمیکشه ولی یکم‌انارو چایی و مربا به خوردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چی بخورم‌خوبه من ناهار ساعت ۴ خوردم‌چیزی میلم نمیکشه ولی یکم‌انارو چایی و مربا به خوردم 

خب شاید قندت افتاده یه کوچولو شام میخوردی ...فشارت که خوبه میخوای یه چیز شیرین بخور