2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم،انشاله هردومون🙏💝 پناه برخدا،باید صبر کنیم بهرحال...

ستاره جون بیا ،در چه حالی؟؟

میگم حتما باید لکه بینی چیزی داشته باشیم برا لانه گزینی؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
من کلا شکر و قند ‌و روغن صنعتی اصلا استفاده نمیکنم گوشت گوساله هم همچنین فست فود شاید چند ماهی یه با ...

مرسی از توضیحات کاملت. راستش من هم مدتهاست تمام این مواردی که شما گفتیو رعایت می کنم،  بعلاوه استفاده از مکملهایی که گفتی، ولی با ذخیره یک و خورده ای چهارتا فولیکول بالغ و نهایتا سه تا تخمک داشتم. و درکل نسبت به داروهای تحریک تخمدان پاسخ خوبی نمی ده بدنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من از وضعیت جدید اطلاع ندارم ولی قبلا نيلو بهتر بود

الانم همه آزمایشارو نیلو میرم اما این سری دیگه وقت نشد همون امگا رفتم! به یه دکتر نشون دادم اون موارد دیگه سرخجه و cmv بوده که گرفتم و ایمنی دارم اما توکسوپلاسموز و نگرفتم!! بابت تیرویید هم هیچی نفت گفت نرماله اما نمیدونس میخوام ای وی اف کنم!! 

ستاره جون بیا ،در چه حالی؟؟ میگم حتما باید لکه بینی چیزی داشته باشیم برا لانه گزینی؟

سلام عزیزم ،من که کماکان علایمی ندارم ،شما چطور ؟

نه دوستان میگن همه لک نداشتن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی از توضیحات کاملت. راستش من هم مدتهاست تمام این مواردی که شما گفتیو رعایت می کنم،  بعلاوه ا ...

چند بار پانکچر شدی ؟سیکلتون به چه صورت بود ؟کوتاه یا بلند ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی از توضیحات کاملت. راستش من هم مدتهاست تمام این مواردی که شما گفتیو رعایت می کنم،  بعلاوه ا ...

ببین عزیزم ورزش و پیاده روی تند حداقل یک ساعت در روز خیلی خوبه من پارسال بهمن ماه پانکچر کردم آمپول گونال اصلا پیدا نمیشد فقط برا سه روز تونستم پیدا کنم بقیشو کارما زدم خداروشکر خوب جواب داد.

یه پیجی تو اینستا هست به نام یوگا به فارسی خیلی خوب و علمی از رو کتاب رفرنس داده چیکار کنی کیفیت تخمک بره بالا مکمل های زیادی پیشنهاد داده به نظرم خیلی خوبه

خدایا شکرت
نگران نباش این چند روز غذاهای مقوی بخور احتمال اینکه تخمک روز پانکچر زیاد بشه هست من با ذخیره 0/6 نه ...

عزیزم مگر میشه بعد از پانکچر نزدیکی داشت؟حیف نباید اون ۱۰روز رو از دست میدادید ....مادر شوهر رو اتاق بغلی می خوابوندید   

ببین عزیزم ورزش و پیاده روی تند حداقل یک ساعت در روز خیلی خوبه من پارسال بهمن ماه پانکچر کردم آمپول ...

پیاده روی تند می کنم یک روز درمیون ولی باید هر روزش کنم.👍 آره گونال شنیدم خوبه من چند روز اچ ام جی زدم بقیه شو پرگوریس.

حالا این دفعه سعی دارم شیرینی و شوریو خیلی کم کنم. واقعا هم اهلش نبودم زیاد؛ مثلا  گهگاهی بستنی و کیک خونگی می خوردم، الان حذفش کردم. یا سالادمو با نمک می خوردم قبلا الان نه. همین صفحه یوگا به فارسی رو یکی از دوستان معرفی کرده خیلی خوبه، ولی دیگه واقعا همرو نمیشه طبق صفحه ش انجام داد. مثلا من ظرف پلاستیکی استفاده نمی کنم ولی تو فریزر دیگه نمیشه از پلاستیک استفاده نکرد.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈