2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون زینبی جون.   یه چیز دیگه‌من دو روزه همه علایمم رفته. تهوع دیگه ندارم . حساسیتم به ب ...

نه  بابا گلم چه اتفاقی، نگران نباش باز هم اون حالتها میاد ولی دیگه رو به سمت کم شدن میره تا دیگه نرمال بشی و اززحاملگیت لذت ببری😍😍😍😍😍

قربونت برم ممنونم که جوابم رو دادید.❤❤❤❤ان شاالله به امید حق همه دلشون شاد بشه😭😭🥰🥰من چهارشنبه هم ...

تمام شده چیه گلی 😍 😍 😍 😍 خوبه خودت به این نتیجه رسیدی مامان شدی وگرنه با ماهیتابه آنا جون میومدم 🍳🍳🍳🍳😆😆😆

حتما عزيزم  فقط بی زحمت ریپلای کنین یا منو صدا بزنین چون من به خاطر وروجک تاپیکو نمیرسم بخونم

سلام زینب جان میگم از همانژیوم کبدی اطلاعاتی داری؟ من به خاطر قرص های هورمونی همانژیوم ۷ میلی ایجاد شده تو کبدم.این ماه میخواستم برم برا انتقال دوم.اولی منفی شد.

چیکار کنم؟ یعنی دیگه نمیتونم سیکل انتقال رو طی کنم بخاطر توده کبدم؟ 😭😭

@زینبی_بابا‍ 

سلام عزیزم خوبی میگم من ساعت ۷ آنوکساپارین تزریق کردم ساعت ۹ رفتم حموم دیدم داره از محل تزریق ک شکمم هس خون میاد هر کاری کردم بند نمیومد یه عالمه دستمال خونی شد ولی باز بند نمیومد چندین ساعت طول کشید تا بند اومد میگم خطرناک نیس چرا حموم رفتم اینطوری شدم ؟ چیکار کنم بنظرت عزیزم؟

سلام دوستان من ماه پیش(اخرای ابان) جنین فریز کردم

و گفتن دو ماه یه سه ماه دیگه بیا برای انتقال

پریود اولم بعد پانکچر ۵ روز جلو افتاد(۲۷ روزست سیکلم)

الان ۶ روز مونده تا پریود دومم

به گفته دکترم دوفاستون هم مصرف کردم این ماه(از روز ۱۲ سیکل تا ۲۱ سیکل)

همراه دوفاستون نزدیکی هم داشتم

)دکارم گفت احتمال بارداری زیاده بعد پانکچر ولسه همین نزدیکیتو داشته باش دوفاستون هم بخور)

حالا ۶ روز مونده

خستگی و سردرد و کمر درد دارم

دلمم تیر میکشه

یعنی میشه باردار باشم؟؟؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام دوستان من ماه پیش(اخرای ابان) جنین فریز کردم و گفتن دو ماه یه سه ماه دیگه بیا برای انتقال پری ...

عزیزم منم شرایطم مثل شما بود دوفاستون میخوردم کلی هم علایم بارداری داشتم ولی پریود شدم ده روز هم عقب انداختم.ان شاالله که برای شما بارداری باشه هیچ کاری برای خدا سخت نیست.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن