2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نگران نباش این چند روز غذاهای مقوی بخور احتمال اینکه تخمک روز پانکچر زیاد بشه هست من با ذخیره 0/6 نه ...

سلام عزیزم

چه خوب خداروشکر. اون چندماه نزدیک پانکچر سبک زندگیت عوض نشده بود یا مکمل یا خوراکیهای خاصیو مصرف نکرده بودی؟ البته این احتمال هم هست آزمایشت اشتباه نشون داده بوده ذخیره تخمدانتو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا انجام دادین؟ منم ۰/۶  ۶ تا فولیکول داشتم که یه تخمک کشیدن همونم جنین نشد

من بیمارستان بهمن دکتر عابدی انجام دادن.ببین به دکتر و بیمارستان ربطی نداره زیاد شما اول باید چیزایی که باعث موفقیت در ای وی اف میشه رو رعایت کنید و عجله نکنید مخصوصا اگه سنتون اجازه میده

خدایا شکرت
نگران نباش این چند روز غذاهای مقوی بخور احتمال اینکه تخمک روز پانکچر زیاد بشه هست من با ذخیره 0/6 نه ...

وای مرسی از شما فکر میکنم تو این روزا واقعا امید بیشترین چیزیه که لازم داریم و چقدر پاسخ شما دوستان حس خوب میده

امیدوارم به تمام ارزهای قشنگت برسی

سلام عزیزم چه خوب خداروشکر. اون چندماه نزدیک پانکچر سبک زندگیت عوض نشده بود یا مکمل یا خوراکیهای خا ...

من کلا شکر و قند ‌و روغن صنعتی اصلا استفاده نمیکنم گوشت گوساله هم همچنین فست فود شاید چند ماهی یه بار سرخ کردنی هم زیاد نه هله هوله مثل چیپس و پفک و بیسگویت هم استفاده نمیکنم .قبل پانکچر اوابست و فرتیل اید و کیوتن و فولیک اسید تقریبا ۵۰ روز استفاده کردم که بی تاثیر نبود واقعا من اگه شرایط سنیم اجازه میداد و اون موقع اطلاعات الانم رو داشتم شاید سه چهارماه پانکچر عقب میانداختم که مطمئنم نتیجه خیلی بهتر از این میشد.

دکتر نصر با سونو گفت ذخیره خیلی پایینه آی وی اف جواب نمیده برو شش ماه طبیعی با لتروزول اقدام کن نشد اهدایی.که بیشتر حرف ایشون منو ترسوند نخواستم زمان از دست بدم.ببخش طولانی شد اینجا خیلی از دوستان که ذخیره پایین داشتن ولی با تغییر سبک زندگی و مکمل تعداد جنین هاشون بیشتر از دوستان با ذخیره بالا بوده مثل لوبیا پلو که دکتر نصر گفته بود اهدایی یا مامان سوفی با ذخیره یک و خورده ای با بالای بیست تا تخمک داشتن.

خدایا شکرت
وای مرسی از شما فکر میکنم تو این روزا واقعا امید بیشترین چیزیه که لازم داریم و چقدر پاسخ شما دوستان ...

اینا امید الکی نیست واقعا تجربه کردم شما هم فقط و فقط آرامش و توکل کن به خدا که بهترین نتیجه میگیری استرس واقعا روی کیفیت تخمک اثر عکس داره.

خدایا شکرت