2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
سلام دوستان همونطور که گفتم بهتون و از روی بی بی چکها فهمیده بودم تست خون هم منفی بود امروز 😔 ...

متاسفم عزیزم ایشالله به زودی خدا معجزشو شامل حالت بشه❤❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشيد عزيزم، شما روز 8 بي بي زدي؟ جنينهات چند روزه بودن؟

بله ، پنج روزه بودن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستان همونطور که گفتم بهتون و از روی بی بی چکها فهمیده بودم تست خون هم منفی بود امروز 😔 ...

خیلی متاسفم عزیزم😔 حالا شاید تا چند روز دیگه بتات بره بالا🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستانی که انتقالشون منفی شده، بعد از قطع داروها دکتر ویزیت و معاینشون کرده؟

پریود دوم میری مطب برای شروع سیکل انتقال و اگه ازمایش و چیزی لازم بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مگه شما باردار نبودی؟

سقط شد .

سلام عزيزم من سقط مکرر داشتم دوبار همه ي حالتهام مثل بارداريهاي قبلم هست، ولي بي بي چکم منفي شد. ب ...

من شنیدم مدیکور باز بهتره. عزیزم انشالله که اینبار نی نی میچسبه به دلت و مثبتی به امید خدا بودن کسایی که بی بی منفی شده ولی آزمایش مثبت نگران نباش

در اندک من تویی فراوان یارب..
دخترها اعصابم بهم ریختس با شوهرم دعوام شده دارم به طلاق فکر می کنم

عزیزدلمممم بخاطر موضوع دیروز جفتتون الان اعصابتون خرابه ناراحتید باهم تنش پیدا کردید..

اولا که اصلا نه فکر طلاق نه حرفش

یه چندوقت ریلکس کنید یه چندوقت از فکر بچه بیاین بیرون 🌹

متاسفم...

😔🙏

آره حتما، خانوم خوبی بود. اول گفت باید حضوری بیای اما بعد رفت پروندمو نگاه کرد گفت چی بوده جریان. گف ...

خوب هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه که 😅

هرکدومشون میگن مال ما از همه جا بیشتر بوده. 

به این شماره ز بزنم بپرسم یعنی ج میدن؟ این شماره که شما گذاشتیو بگیرم؟

من شنیدم مدیکور باز بهتره. عزیزم انشالله که اینبار نی نی میچسبه به دلت و مثبتی به امید خدا بودن کسای ...

دیدی مرکز مام چقد خوبه😍 ایشالاا اینسری اینجا نتیجه میگیری🤲🥰 

سلام دوستان  شماها تو این وضعیت کرونا چطور میرید دکتر؟اونایی که از شهرستان میرید تهران مشکلی ند ...

دکترا خودشون که رعایت میکنن حجم کمتری مریض وقت میدن و کمتر تو نوبت میشینیم یکی درمیون میشینیم بیمارستانم که کامل با ماسک هستیم 

دیدی مرکز مام چقد خوبه😍 ایشالاا اینسری اینجا نتیجه میگیری🤲🥰 

اره مهم ترین چیزش این بود که سعی نمیکرد تند تند ویزیت کنه و ردم کنه بیرون با اینکه کلی معطل شدم ولی خوب بود چون زمان میذاشت برای هرکسی و آدم ریلکس بودو استرس نمی گرفت. خدا کنه اینبار این مرکز برام خوب باشه و مامان بشم ایشالله شما هم بزودی مامان بشی راجع به لک بینیت دکترت هیچی نگفت؟ نپرسیدی دلیلشو؟ قرار شده ماه دیگه انتقال بدی؟