2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

همونطور که گفتم بهتون و از روی بی بی چکها فهمیده بودم تست خون هم منفی بود امروز 😔

روال دکتر من اینه که روز ۱۰ آزمایش خون میده و میگه روز ۱۰ اگر باردار باشی حتما مشخص میشه

خودمم از روز ۶ بی بی چک زده بودم تا امروز و میدونستم که منفیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببخشید من جواب  میدم  ولی فک نکنم ربطی داشته باشه ب زیاد بودن  چون منم 24تخمک ازم گر ...

خواهش میکنم عزیزم لطف کردی جواب دادی

آره به نظر منم ربطی نداره ولی خب به دلم شک انداختن گفتم یه پرس و جویی بکنم.

شما الان انتقال دادین درسته؟ گرید جنین هایی که انتقال دادین چی بود؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم ممنونم دست بوسن.اره عزیزم.واسه من که صحت نداشت این موضوع.۱۱تاش آ بودن.۴تا آ ب ۴تا ب

خب به سلامتی پس ان شاءالله که صحیح و سالم دوقلوهای نازتو بغل کنی😍

میگم عزیزم گرید جنین هایی که انتقال دادی چی بود؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم که گفتین  آی یو آی انجام بدم چی؟

عزیزم درمورد آی یو آی اطلاع خاصی ندارم. ولی در کل وضعیت همسرت خوبه و مشکل حادی نداره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان همونطور که گفتم بهتون و از روی بی بی چکها فهمیده بودم تست خون هم منفی بود امروز 😔 ...

آخی عزیزم خدا کمکت کنه. از تابستون تا الان اشتباه نکنم دوبار پانکچر و دوبار انتقال دادی واقعا سخته انشالله یه بار دیگه مثل سری قبل باردار بشی و برات بمونه😢

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخی عزیزم خدا کمکت کنه. از تابستون تا الان اشتباه نکنم دوبار پانکچر و دوبار انتقال دادی واقعا سخته ا ...

آره عزیزم کلا از پارسال تا الان چهار بار پانکچر کردم

۲ بار انتقال دادم

مرسی انشالله ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان همونطور که گفتم بهتون و از روی بی بی چکها فهمیده بودم تست خون هم منفی بود امروز 😔 ...

عزیزم خیلی سخته،دیروز خیلی منتظ بودم بیای خبر بدی

انشالله به امید خدا ایندفعه حتما جواب میگیری

بعد تحمل سختیها حتما آسونی در نظر گرفته شده برامون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خواهش میکنم عزیزم لطف کردی جواب دادی آره به نظر منم ربطی نداره ولی خب به دلم شک انداختن گفتم یه پرس ...

بله انتقال دادم من 5روزه انتقال دادم ک یعنی خیلی خوب میگن گرید ندارن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

خانما من یکم تنبلی دارم سرخود اووبوست وفرتیل ید گرفتم میخورم ضرر نداره؟ی خوبی که داره سر موعد پریود میشم قبلا 3 یا 4 روز زودتر میشدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم