2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
عزیزم اسهال خونی 90 درصد علت میکروبی داره، حتما سریع برو بیمارستان 

زینب جون ،من شیاف سیکلوژست که استفاده میکنم ،میریزه بیرون ،با اینکه بعد از یک ساعت بلند میشم ،چه کار کنم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم....یه سوال داشتم ...بعد از اینکه رفتی سونو دکتر گفت کیست داری؟

اول رفتم دکتر ، گفت به یه توده مشکوکم ، تمام کیست های منو فولیکول تشخیص داد 

ولی رفتم سونو گرافی گفت ۴ تا کیست دارن 

دوتا ۲ ونیم تقریبا ۲ تا زیر یک سانت 

البته من فکر میکنم این کیست ها به خاطر دو دوره لتروزول که خوردم ، تخمک ها تبدیل به کیست شدن 

فقط ناراحت اینم که درمانش طول میکشه و نمیتونم برم جنین انتقال بدم 

بعید میدونم با وجود کیست جنین انتقال بدن 😔

از بچه ها پرسیدم کسی جواب نداد 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من‌خیلی پررو ام هی سوال میپرسم مزاحم میشم ولی منو تحمل کنید این ۴ماه باقی موندع هم تموم شه با ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس 😍 😍 😍 

دختر گل شما شیاف هم داری، بمب دوز هستی، دیگه فکر کن هر هفته چه خبره!!!!!!!!! 

دست گلت درد نکنه 

فدات گلی جون😙😙😙😙

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان ممنون میشم جوابم رو بدین 🌺🌺🌺🌺 من از دیشب هی تب میکنم تب ۳۷.۶ یا یه ذره بیشتر واسه بچم خط ...

عزیزم احتمالا کرونا گرفتی، پس حتما باید تحت نظر دکتر باشی خصوصا هفتا دوم بیماری که خطر بیشتری داره 

و اینکه آسپرين اصلا درمان مناسبی برای قطع تب نیست، استامینوفن ساده 500 میتونی بخوری

زینب جون ،من شیاف سیکلوژست که استفاده میکنم ،میریزه بیرون ،با اینکه بعد از یک ساعت بلند میشم ،چه کار ...

مهم نیست 😉 😉 😉 😉 

فقط پد روزانه بذار که لباست کثیف نشه 

من گاهی رکتال میذاشتم اون اوایل، بعد از لکه بینی هم دیگه کاملا رکتال تمیز و راحت

کدوم دکتر میری؟ بنده خدا دکتر من هی گفت خصوصی نرو هماهنگ میکنم با یکی ک قبولش دارم تو دولتی چرا این ...

من شهرستانم 

منم دو بار امپول زدن قبل بار سوم درد شدید داشتم که بردنم اتاق عمل باز خوبه شما بتاتون پایین برا من اول سه هزار بود

اول رفتم دکتر ، گفت به یه توده مشکوکم ، تمام کیست های منو فولیکول تشخیص داد  ولی رفتم سونو گرا ...

ممنونم از جوابت یعنی قبل از اینکه سونوگرافی کنی این دکتر طب سنتی تشخیص داد ؟بدون سونوگرافی چطور تشخیص دادفقط با معاینه؟......برای انتقال  از دکترت بپرس ببین چی میگه...البته کیستات کوچیکه...من چن نفر رو میدونم که دکتر قبل از انتقال بهشون ال دی داد و رفع شد کیستشون بعد انتقال دادن ولی نمیدونم چند تا کیست داشتن و حجمش چقدر بوده به خاطر این گفتم از دکترت بپرس   

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مهم نیست 😉 😉 😉 😉  فقط پد روزانه بذار که لباست کثیف نشه  من گاهی رکتال میذاشتم اون او ...

سلام زینب جون مرسی که همیشه هستی و مارو دلداری میدی ، 💐💐💐

میشه من عکس سونو بفرستم بگی به نظرت چند وقت دیگه میتونم برم انتقال جنین ؟ اینم بگم من ۴ ماه میش لاپاراسکومی کردم ودوباره با خوردن دو دوره لتروزول این شکلی شدم ، لوله سمت چپ ام بستن برام 

دوستان ممنون میشم جوابم رو بدین 🌺🌺🌺🌺 من از دیشب هی تب میکنم تب ۳۷.۶ یا یه ذره بیشتر واسه بچم خط ...

نه عزیزم دمات خیلی بالا نیست برای بچه از ۳۷/۵ تبه خدایی نکرده رفت رو ۳۸ نگران باش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مهم نیست 😉 😉 😉 😉  فقط پد روزانه بذار که لباست کثیف نشه  من گاهی رکتال میذاشتم اون او ...

آخیش ،خیالم راحت شد عزیزم 😊😊

منم باهاشون صحبت میکنم اگر راضی شدن رکتال بزارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سریع باید برن متخصص عفونی بیمارستان، اسهال خونی خطرناکه 

ممنونم گلی جونم...ایشالله که رفته بیمارستان....

ممنونم از جوابت یعنی قبل از اینکه سونوگرافی کنی این دکتر طب سنتی تشخیص داد ؟بدون سونوگرافی چطور تشخی ...

دکتر طب سنتی من گفتم بچه دار نمیشم و به خاطر چسبندگی لاپاراسکوپی شدم و بهش گفتم کمردرد دارم و لکه بینی گفت صد درصد کیست داری 

متاسفانه من نمیتونم قرص ال دی بخورم حتی با ۱ دونا راهی بیمارستان میشم ، امیدوارم برای درمان کیست درمان دیگه ای وجود داشته باشه 😔😔

ببین من دیشب دو ساعت تمام بلند بلند گریه کردم از بس نا امید و داغون شدم ، الان تکون میخورم اشکم میاد ، برام دعا کن تورو خدا 

خسته شدم از بس مشکل جدید برام درست میشه