2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
وااااای عزیزدلمممم قربونه ضربش چه حس قشنگیه😘😘😘😍😍😍

خیلی عزیزم هرچند من خیلی کم حس میکنم، انشاالله قسمت خودتم میشه خیلی زود😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راستی شادن جون یادمه گفتی امپول هفته ای میزنی اسمش چیه و دزش چقده؟

پرولوتون 250 عزیزم

البته من خارجیش فقط 500 گیرم میاد دیگه نصفشو میزنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلا جون شما حس میکنی تکونای نینی رو ...راستی من حالت تهوع ومعده درد دارم شما چی ؟ من اصلا خوب نمیشم ...

سلام به همه دوستان ، نازنين جون من توي همه بارداريهام اصلا حالت تهوع نداشتم ولي معده درد رو هميشه داشتم خيلي آزاردهنده هست ، هر چي هم به اواخر بارداري نزديك ميشي بدتر ميشه ، شربت معده بخوري كمي بهتر ميشي ولي نه خوب خوب ، ديگه چاره اي نيست بايد تحمل كرد .

دوستان شما استرادیول ۲میلی استفاده میکنید یا ۱ میلی.

من تا حالا دکتر گویا ۲ میلی داده ولی تو نسخه جدید گویا یک میلی نوشته دیشب همسرم گرفت یه مشکلی نباشه دوز دارو یهو کم شه .احتمالش هست سری قبل هم همون یک میلی بوده داروخانه اشتباه کرده باشه یعنی؟

@زینبی_بابا      

خدایا شکرت

دوستان ممنون میشم جوابم رو بدین 🌺🌺🌺🌺

من از دیشب هی تب میکنم تب ۳۷.۶ یا یه ذره بیشتر واسه بچم خطرناکه؟؟؟؟ مجبور شدم یه اسپرین ۳۲۵ بخورم اینم خطرناکه؟؟؟ سرگیجه حال تهوع هم دارم 😔😔استخوان درد هم که دیگه نگم 

@زینبی_بابا    

اره عزیزم چون سرش شلوغه یه کم حواس پرته ایشالا هرجا میری نتیجه بگیری

فدات شم عزززیزم....ایشالله که شما هم به مراد دلت برسی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان ممنون میشم جوابم رو بدین 🌺🌺🌺🌺 من از دیشب هی تب میکنم تب ۳۷.۶ یا یه ذره بیشتر واسه بچم خط ...

کرونا داری احتمالا 

مایعات گرم زیاد بخور آب فراوان

آستامینوفن میتونی بخوری اشکال نداره

قرص دمیترون واسهدحالت تهوع بخور

ویتامین سی۲۵۰ ویتامین دی ۱۰۰۰ هر روز بخور

پرتقال لیمو شیرین نارنگی هم بخور 

و فقط استراحت کن 

چندهفته ای الان؟

چرا با سونوگرافي جنينهام سه روزه بودن بهم گفت اين دفعه پنج روزه انتقال ميديم ك زود لانه گزيني كنه ...

نمیدونم چرا گفته به پهلو بخواب.....البته ننیدونم تاثیری داشته یانه..من هر دو دفعه انتقالم دکتر گفت بی حرکت بخواب اولی که تا دوساعت تو ریکاوری ...ددمی بعد بیست دقیقه گفتن بلن شو

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
الهی که خنده ات مستدام باشه عزیزم. از ته دل برات آرزو میکنم به تمام خواسته های ریز و درشتت برسی ساقی ...

قربون دل مهربونت برم....ایشالله که تو هم وقتی نینیت رو تو بعلت میگیری از ته دل بخندی ....😍