2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
آناهیتا جان  امروز که از خواب بلند شدم دلم گرفته بود  روز به روز به سونو نزدیک میشم  ...

عزیزم دیگه انقدم شلوغ کاری نداره. اینجوری تا آخر ۹ ماهگی که پدر خودت و نی نی رو درمیاری. یکم صبوری کن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم مررسي خداروشكر كه خوب بوده همه چي وروجك شيطون😁 ازمايش رو بايد چه موقع بدي؟ براي من جه ...

ازمایشمو کخ بعد از سونو رفتم انجام دادم گفتن چهارشنبه هفته دیگه جوابش میاد . بنظرم دیره یکم. اینقد دلم برا شوهرم سوخت آخه دوس داشت بیاد نی نی رو ببینه بهش گفتم دکترم نمیذاره بیای داخل. اینم ناامید رفت گفت تو ماشین میمونم کارت تموم شد خبر بده. موقع سونو دکترم گفت صداش بزن بیاد نی نی رو ببینه  گفتم دکتر توروخدا بزار بهش زنگ بزنم یا فیلم بگیرم نذاشت گفت حالا که بهش این طور گفتی و فرستادیش پایین خودتم نمیذارم ببینیش😥 حالا شوهرم میگه دکتر خوبت کرد من ندیدم تو هم نباید ببینی

ان شاالله شما هم ان تی همه چی عالیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مثلا پنج شنبه ساعت ۹ صبح پانکچره و طبق برنامم من هر چهارشنبه شب بهش ویتامین ای میدم، بدم؟

آره بده ،ضرر که نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زیاد بالا نیست  زیر ۲۰ ایده آل به حساب میاد با دارو خوب میشه

انشالله خیلی امیدوار شدم . خداروشکر کمی بهتر شده وضعیتش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
ان شالله که مثبت بشید برای من دوم نوشتن شما چند تا جنین انتقال دادید من سه تا سه روزه

دوتا ۵ روزه خدا کنه دل همه شاد بشه.من بار سوم انتقال میدم.شما استراحت مطلق میکنید؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
ازمایشمو کخ بعد از سونو رفتم انجام دادم گفتن چهارشنبه هفته دیگه جوابش میاد . بنظرم دیره یکم. اینقد د ...

اها پس ازمايشم همون روز هست من نميدونستم،

عزيزمممم اشكالي نداره ايشالله سونوي بعدي هر دوتاتون باهم ميبينيد و ذوقش رو ميكنيد

ايشالله عزيزم منم برم خيالم راحت بشه🙏🏻

سلام عزیزم شما بودید که مشکلتون دی آف ای بود؟ باراول هست میکرو میکنید؟درچه مرحله هستید؟

عزیزم روز ۴ انتقالم .دعا کنید مثبت بشم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
یه سه روزه دوتا چهار روزه

عزیزم نگران نباش توکل به خدا ....ایشالله جوابت مثبته....شما دکترتون کی بود؟بیمارستان بهمن خوبه ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

یه سوال ؟؟؟

شما که انتقال دادین آخرین سونو چندمین روز سیکلتون بوده؟؟

انقدر گریه کردم که دیگه نا ندارم. هر کس مثبت بوده از یکی دو روز قبل مثبت بوده بی بی چکش. صبر می کنم ...

الهی بگردم تورو خدا ناامید نباش بخدا توکل کن.بودن کسایی که بی بی منفی بوده ولی آزمایششون مثبت.

چی بگم من از اولشم بیشتر منفی بودم تا مثبت. هی به علایم نشستم فکر کردم. اصلا فک کنم همین باعث شد جنی ...

حق میدم منم همش میشینم به این فک میکنم که علائم ندارم 

ولی اشتباه میکنیم 

خداجونم شکرت       

سلام خانوما من روز دوم انتقالم 

براي يبوست بعد انتقال چه كار كنم؟؟

شيره انگور رو با آب شربت كنم بخورم اشكال نداره؟؟

ميشه اگه ليستي از ممنوعيات بعد انتقال دارين بذارين🙏🏼

سلام .من با دکتر طرازی بودم.از عملکرد خود دکترم راضی بودم ولی چون یک پانکچر و سه تا انتقال منفی باش ...

عزیزم دکتر قوامی بهمن هم هست ولی من که راضی نبودم ازشون ....بیشتر تحقیق کن یه دکتر بهتر برو ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم