2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
انقدر گریه کردم که دیگه نا ندارم. هر کس مثبت بوده از یکی دو روز قبل مثبت بوده بی بی چکش. صبر می کنم ...

بیبی چکتو زود دور ننداز شاید هاله انداخته باشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها کسی هست منو آروم کنه  حالم خیلی بده  کسی بوده بعد آزمایش مثبت هیچ علائمی نداشته ب ...

اره بابا قرار نیست همه علامت داشته باشن .دوستم همینطوریه هیچی علامت نداره .داره لذت میبره. یعنی انگار روزای عادیشو میگذرونه . دقیقا سن بارداریش مثل منه. لذت ببر  از این دوران

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم یکشنبه انتقال دادم درسته بعد ۱۷روز باید آزمایش بدیم برا من ۳دی نوشتن.انشاله نتیجه میگیری

ان شالله که مثبت بشید برای من دوم نوشتن شما چند تا جنین انتقال دادید

من سه تا سه روزه

زود بی بی چک زدی عزیزم، بعد هم به تایید حرف همه دوستان صبح باید بزنی که غلظت ادرار زیاده، جنین سه رو ...

نمی دونم حسم بهم میگه منفیه دیگه. هیچی هم علامت ندارم. شایدم اشتباه کردم عصر زدم. یعنی انقدر فرق می کنه شب و صبح. دیگه نمیزنم تا روز آزمایش.  حداقلش اینه برای جواب منفی کاملا آماده شدم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بیبی چکتو زود دور ننداز شاید هاله انداخته باشه

دور انداختم. هاله نداشت بعد نیم ساعتم نگاه کردم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
یکی دو ساعت پیش بی بی زدم منفی بود سمرجان. انگار بی حس شدم. ناامیدم کامل. الان تو دفترچه دیدم نوشته ...

خوب طبق همون تاریخ برو عزیزم نا امید نباش اصلا خدا کریمه بی بی چک این تایم خیلی معتبر نی اصلا فراموشش کن واقعا تا تاریخی که زدن کلی مونده ایشالله تا اونموقع یه بتای توپول داری به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی میدونم این راهی که ما رفتیم هر لحظش پر از استرسه ولی گریه نکن شاد باش گ ...

آناهیتا جان 

امروز که از خواب بلند شدم دلم گرفته بود 

روز به روز به سونو نزدیک میشم 

ولی هیچ علائمی نیست 

خیلی گریه کردم خدا منو ببخشه 

دست خودم نبود یریز اشکام سرازیر میشد 

ولی بعدش همسرم اومد رفتم بیرون یه کم راه رفتم 

الان بهترم 

توکل به خدا 

من اصلا فک نمیکردم مثبت بشم 

انشاءلله خودش داده خودشم محافظ نی نیم هست

خداجونم شکرت       
اره بابا قرار نیست همه علامت داشته باشن .دوستم همینطوریه هیچی علامت نداره .داره لذت میبره. یعنی انگا ...

ممنون دلارام جان 

توکل برخدا 

انشاءلله که نینیم سالمه و داره رشد میکنه

خداجونم شکرت       
یه سه روزه دوتا چهار روزه

بیمارستان بهمن بودی درسته؟ مال من یدونه سه روزه بود روز چهارده آزمایشمو نوشته بودن قانون ندارن انگار عزیزم پنج روز مونده به آزمایشت اصلاااااا نگران نباش تو این پنج روز کلی بتات بالا میره و تو آزمایشت نشون میده به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
دلارام جون رفتی سونو؟ خداروشکر همه چی خوب بود؟

سلام عزیزم خوبی؟ اره خدا رو شکر فقط یکم تنبل و لجباز بود تکون نمیخورد که دکتر خوب اندازه بگیره فداش بشم.چند بار سونو کرد تا تونست همه چی رو اندازه بگیره.

خودت تو چه مرحله ای ؟ الان چند هفته هستی؟ 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
یکی دو ساعت پیش بی بی زدم منفی بود سمرجان. انگار بی حس شدم. ناامیدم کامل. الان تو دفترچه دیدم نوشته ...

به نظر من صبر کن تا روز آز 

بتا من روز 16 . 241 بود 

فک کنم اگه روز سیزده آزمایش میدادم حتما منفی میشد 

خداجونم شکرت       

الان که نشون نمیده عزیز جان . اشتباه منو چرا شما تکرار کردی ؟؟؟؟؟ اگر ۲۴ آزمایش داری الان خیییلییی زوده برای بی بی اگر هم میخوای بزنی با ادرار اول صبح نه غروب . الان نشون نمیده شاید با ادرار صبح هاله بندازه