2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
عزيزم زود گذاشتي بعدم صبح زود شايد نشون بده  

از همون روز انتقال حساب میشه دیگه؟ فردا روز سیزدهممه صبح برم آزمایش بدم بنظرت نشون میده؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون روز انتقال حساب میشه دیگه؟ فردا روز سیزدهممه صبح برم آزمایش بدم بنظرت نشون میده؟

از ساعتی که انتقال دادی تا فردا صبح همون ساعت میشه یکروز اینجوری حساب کن بعد برای بی بی چک باید ادرار اول صبح باشه که غلظت بالاتری داره توکل بخدا انشالله بزار روز چهاردهمت آزمایش بده مگه آزمایشتو با تاریخ برات ننوشتن طبق همون تاریخی که تو دفترچت زدن برو ایشالله مثبتی استرس نداشته باش

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستانی که ویتامین ای یا سایر تقویتی هارو مثل کیوتن و سلن پلاس رو به شوهراتون میدادید چند روز مونده ...

نیاز نی قطع بشه داروهاشون اگه صبح دارویی میخورن میتونن بخورن و بعدش به امید خدا برید پانکچر 

در اندک من تویی فراوان یارب..

اگر ميتوني تحمل كني صبر كن تا تاريخي كه دكتر نوشته اگر اذيتي برو آز بده نشون ميده فكر كنم

از ساعتی که انتقال دادی تا فردا صبح همون ساعت میشه یکروز اینجوری حساب کن بعد برای بی بی چک باید ادرا ...

یکی دو ساعت پیش بی بی زدم منفی بود سمرجان. انگار بی حس شدم. ناامیدم کامل. الان تو دفترچه دیدم نوشته ۲۴ آذر باید آزمایش بدم. اونجوری میشه روز ۱۶

ممنون عزیزم که جواب دادید من یکشنبه انتقال دادم ولی آزمایشم و ۱۷ روز بعد نوشتن مگه معمولا ۱۴ روز بع ...

برای منم 15 روز بعد آزمایش نوشت، هر چی دیرتر باشه جواب دقیق تره

جنینات چند روزه بودن؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یکی دو ساعت پیش بی بی زدم منفی بود سمرجان. انگار بی حس شدم. ناامیدم کامل. الان تو دفترچه دیدم نوشته ...

عزيزم تازه اگر قرار بود درست نشون بده كه حتما بايد صبح بيبي چك ميزدي هم خيلي زود بوده هم عصر بوده 

صبر كن تا روز آزت

یه سه روزه دوتا چهار روزه

صبر کن عزیزم عجله نکن 

بمون تاریخی که بهت گفتن آزمایش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها من ساعت 4عصر باید استرادیول میخورم کلا یادم رفته بود الان یهو یادم آمد هول شدم خوردم ب ساعت نگاه نکردم درصورتی ک 12دوباره باید میخوردم  الا چیکار کنم 12رو بخورم یا ن

@زینبی_بابا    

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزيزم تازه اگر قرار بود درست نشون بده كه حتما بايد صبح بيبي چك ميزدي هم خيلي زود بوده هم عصر بوده&nb ...

انقدر گریه کردم که دیگه نا ندارم. هر کس مثبت بوده از یکی دو روز قبل مثبت بوده بی بی چکش. صبر می کنم همون روزی که گفته میرم. دیگه فرقیم نمی کنه بنظرم.

یه سه روزه دوتا چهار روزه

زود بی بی چک زدی عزیزم، بعد هم به تایید حرف همه دوستان صبح باید بزنی که غلظت ادرار زیاده، جنین سه روزه دیرتر مثبت میشه عزیزم، توکل به خدا انشالا مامان شدی 

دوستانی که ویتامین ای یا سایر تقویتی هارو مثل کیوتن و سلن پلاس رو به شوهراتون میدادید چند روز مونده ...

تا روز پانکچر قطع نکنید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...