2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045276 بازدید | 684445 پست
حالا من برعکس شمام  ۳روز دیگه سونو وقت دارم همش این روزا یا لک بینی دارم یا کمی خونریزی و ای ...

منم سونوم سه روز دیگست 

علائم دیگه ای هم داری ؟ 

آخه اکثرا بعد مثبت شدن علائماشون شروع میشه 

خدایا خودت کمکمون کن 😭

خداجونم شکرت       
خیلی دلم گرفته  خیلی  دوست دارم بشینم کل روز رو گریه کنم  با اینکه میکرو کردیم‌ و ...

بتاتو تکرار کردی ؟ بالا رفته ؟ وااا اخه واسه چی نگرانی😐 من که یهو زیر دلم درد گرفت و لک دیدم فهمیدم یه اتفاق بد افتاده و سقط شد ... پس نگران بی علائمی نباش 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم چون خودمم دوتا انتقال منفی داشتم وبرای بارسوم میخام برم تو سیکل بسپار به بالاسری انشالله ...

انشالله ب حق علی هم شما هم اینکه بقیه منتظرا در آخرم من هممون با همین انتقال مامان بشیم  

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
من مشکل ایمنی دارم عزیزم بخاطر همین پردنیزولون میخورم آسپرین هم به گفته ی دکترای قبلیم که میگفتن هر ...

منم بخاطر مشکل ایمنی بهم پردینزون رو داد دیگه . بله دیشب پریود شدم اره میرم مام توکل بخدا 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلی جون .خوبی ایشالله؟...عزیزم من تو سیکل ای وی افم قرص  پروپانول داشتم ولی الان هیچ کدوم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا رو شکر داری به مامان شدنت نزدیک میشی 

گلم برای تعداد کمی از دوستان دیدم تجویز شده، شاید میخواد روز انتقال ریلکس باشی، تا اونجا که میدونم پروپرانولول یک بتا بلاکر هست و برای تپش قلب و این چیزا کاربرد داره 

نه عزيزم فقط نفخ  راستي شما دماي بدنت تغييري كرده من خيلي طبعم سرده و ديشب شكمم سرد شد واسه شم ...

منم نفخ خیلی دارم 

نمیدونم بخدا من دمای بدنمو نگرفتم 

من سریای پیش خیلی پا درد داشتم ایندفعه ندارم اصلا 

خدابخیر کنه منم خیلی میترسم ولی انشالله خدا دسته خالی برمون نگردونه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
انشالله ب حق علی هم شما هم اینکه بقیه منتظرا در آخرم من هممون با همین انتقال مامان بشیم  

الهی آمین 

از ته دل دارم لحظه شماری میکنم که اون روز برای هممون برسه و صدای نی نی تو خونه هامون بپیچه

بتاتو تکرار کردی ؟ بالا رفته ؟ وااا اخه واسه چی نگرانی😐 من که یهو زیر دلم درد گرفت و لک دیدم فهمیدم ...

آره بتام اون موقع سه بار تکرار کردم بالا رفته بود 

آخه سری اولم علائم نداشتم رفتم سونو گفتن قلب تشکیل نشده 

خیلی سخته آدریاناجان 

تا اینجا کلی سختی کشیدم 

یه بغضی تو گلومه 

یه عالم گریه کردم هنوز سبک نشدم 

خداجونم شکرت       
امروز بعد از ظهر یه دفعه درد واژن گرفتم داشتم استراحت میکردم .هر چی خوابیدم خوب نشد که نشد شیاف بعد ...

عزیزم نگران نباش گلی چیزی نیست 😉 😉 😉، رحم داره کم کم از حفره لگن به سمت شکم میره، واسه همین رباط های اون کش میاد و درد ایجاد میشه 

به سلامتی عزیزم 😍 😍 😍 😍 ان شاالله همه چیز عاااااااااالیه، 

راستی تهوعت بهتر شد؟