2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
مرسی عزیزم  من معمولا دمنوش هایی مثل اسطوخودوس- زنیان -گل ختمی- پونه و آویشن میخورم  این ...

نخور گلم فعلا نخور 

اثر این دمنوش ها که دارویی هم هست اصلا معلوم نیست 

یهو میبینی سود که نداره برات، ضرر هم داره

بستگی به نوع دارو داره گلم باید اسم هاشون رو بگی تا بتونم راهنماییت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم. من فکر میکردم بیبیت مثبت شده 😔 تکرار کن ایشالله میره بالا. استراحت زیاد کردم. حواسم ...

استراحت مطلق بودی؟

من تو بیمارستان بعد انتقال ۴ بار تخت به تخت شدم.

خونه هم اومدم اصلا یکسره دراز نکشیدم.البته خودم هم خسته نکردم.ولی آشپزی در حد معمول کردم.

کاش میشد دلیل نشدنش رو بفهمیم درمان بشه برا دفعه بعد.

وای که چقدر دلم گرفته هرماه کارام عقب میفته ماه قبل گفتم ماه بعد حتما میرم اما بازم جور نمیشه راه دورم دردسر خودشو داره،اما از اینکه دارم واقعا جا میمونم دلم پره دیگه داره بارداری بچه کوچولوهای فامیل غمگینم میکنه میگم تازه از من گذشته خیلی دلم پره😔😔😔😔😭😭😭😭🍁🍁🍁🍁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

استراحت مطلق بودی؟ من تو بیمارستان بعد انتقال ۴ بار تخت به تخت شدم. خونه هم اومدم اصلا یکسره دراز ...

دکتر من گفت تا 4 روز فقط در حد دستشویی و نماز خوندن بلند شو، اصلا خسته نشو، کسل نشو و بخند و استرس نداشته باش، به نظرم تاثیر داره 

بچها من هفته ۶ هستم امروز یکم شکمم تیر نیوشه بخصوص میشینم یا راه میره مث ی انقباض خیلی خفیفه ولی نگران شدم و اینم بگم ۱۸ روزه لک بینی دارم علتشو نمیدانم تو سونو شکمی گفت هگاتوم نیس ولی چون هفته ۴ رفتم جنین رو ندید و الان استراحت مطلقم البته امروز خیلی کم خم و راست شدم الانم تیر کشیدن یا انقباضه شده ۱۰ دقیقه ای ی بار

من امروز همش تو واژنم درد دارم طبیعیه تو این هفته؟ فردا دوازده هفته تموم میشم.خیلی نگرانم @زینبی_ب ...

آره گلم طبیعیه

کلا ما ivf ی ها خیییییلی بیشتر از حالت عادی روی خودمون زوم میکنیم

درد و تیر کشیدن و حس پریود و... همه طبیعیه 😉 😉 😉 

کی غیر طبیعی هست؟ وقتی واقعا شدیییییییید شدیییییییید باشه، وقتی با استراحت خوب نشه، اون موقع مراجعه به دکتر لازمه 

سلام بله همسرم‌الیگو‌اسپرم هست و‌بیشتر بخاطر dfiنوشتن که بیاد پایین دکترهای ارولوژی مام نوشتن گف ...

سلام گلم خوبی دکترهای مام در مورد dfi چی گفتن؟

نظرشون چی بود؟چه داروهای دادن؟dfiهمسر شما چند بود؟

اوه اوه پس دیگه نمک رو بیشتر نخور، یهو ممکنه بدن قاطی کنه و فشارت بره بالا، خصوصا ماه های آخر

سلام گلی جون .خوبی ایشالله؟...عزیزم من تو سیکل ای وی افم قرص  پروپانول داشتم ولی الان هیچ کدوم از بچه ها نمیبینم که جزو داروهاشون بلشه.....شما میدونی برای چی هست و چرا به من دادن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی؟ اره شکرخدا الان بهتره ولی بازم درد داره روزاول میگفت مرگ ازاین دردبهتره مادری که اص ...

سلام‌عزیزم..

آره‌عزیزم‌روزهای‌اول‌سخته

امابعدچندروزخیلی‌بهترمیشه‌‌

بعد۱۰روزدیگ‌کلا‌به‌روزهای‌قبل‌برمیگرده

من‌ایناروقبلا‌پرسیدی‌نگفتم‌که‌‌‌فکرتودرگیرنکنی‌..

این‌روزهاهم‌میگذره...انشالله‌مادتون‌زودسرپامیشه

سال‌بعد‌انشالله‌مادر‌میادبراپرستاری‌مامان‌ونی‌نی‌هاش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای که چقدر دلم گرفته هرماه کارام عقب میفته ماه قبل گفتم ماه بعد حتما میرم اما بازم جور نمیشه راه دو ...

عزیزم این فکرا بین همه مون مشترکه. منم دارم از فکر و غصه نابود میشم. بخدا تو این سه سال ک ازدواج کردم تمام فکر و ذکرم شده میکرو. میترسم سالها بگذره و ب آرامش نرسم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم این فکرا بین همه مون مشترکه. منم دارم از فکر و غصه نابود میشم. بخدا تو این سه سال ک ازدواج کرد ...

خدانکنه انشالله زود جواب بگیری خیلی سخته ۱۷ سال از زندگی مشترکمون میگذره هنوز درپی میکرو ایم اونم نه شهر خودمون غریبی وهزار درد زمستونو این طرحای کرونایی وای وای 

از همه بدتر شنیدن خبر بارداری بچه کوچولوهایی که تو عروسی من از اون لباس عروس رنگیا تنشون بود الان برمیگرده بهم میگه زنعمو انشالله برای شما وای چقدر سخته چقدر😔😔😔😔😳😳😳😭😭😭

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹