2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم خوبی؟ اره شکرخدا الان بهتره ولی بازم درد داره روزاول میگفت مرگ ازاین دردبهتره مادری که اص ...

چراعزیزم‌‌چی‌شده

منظورتو‌نفهمیدم‌چییه

اگه‌برازناشویی‌بابچه‌چیکارمیکنیم‌

پسرمن‌اون‌موقع‌‌که‌کوچیک‌بود‌اتاق‌دیگ

الانم‌که‌ماشالله‌براخودش‌مردی‌شده‌‌۸سالی‌هس‌تواتاق‌خودش‌

میخابه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره گلم طبیعیه کلا ما ivf ی ها خیییییلی بیشتر از حالت عادی روی خودمون زوم میکنیم درد و تیر کشیدن و ...

امروز بعد از ظهر یه دفعه درد واژن گرفتم داشتم استراحت میکردم .هر چی خوابیدم خوب نشد که نشد شیاف بعد از ظهزم رو‌گذاشتم و یکم خوابیدم الان بهترم خدا رو شکر ولی این درد واژن و به این طولانی ای برام بی سابقه بود واسه همین نگران نشدم. فردا  سونو ان تی دارم. برام دعا کنین خوب باشه همه چی. نمیدونم چرا استرسش رو دارم .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه انشالله زود جواب بگیری خیلی سخته ۱۷ سال از زندگی مشترکمون میگذره هنوز درپی میکرو ایم اونم نه ...

عزیز دلم الهی که خدا بزودی دلتو شاد کنه

قربونت برم ناراحت نباش 

مطمئنم به زودی مادر میشی

دنبال درمانت باش انشالله که به زودی انتظار به پایان برسه خدا دل هممون رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدانکنه انشالله زود جواب بگیری خیلی سخته ۱۷ سال از زندگی مشترکمون میگذره هنوز درپی میکرو ایم اونم نه ...

عزیزم‌توامضاتون‌نوشتید‌۷۵‌سالمه

احتمالا‌‌اشتباه‌تایپی‌بوده 

انشالله‌به‌حق‌علی‌وفاطمه‌‌باردارمیشید

خداوند‌بزرگ‌ترازاین‌حرف‌هاس

تواوج‌ناامیدی‌دست‌آدمو‌میگیره

عزیزم‌ببخش‌توروخدااگه‌فضولی‌کردم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اوه اوه پس دیگه نمک رو بیشتر نخور، یهو ممکنه بدن قاطی کنه و فشارت بره بالا، خصوصا ماه های آخر

نه بیشتر نمیخورم حواسم هست ولی خوش نمک تر از همیشه میخورم 😛وگرنه  نمیچسبه غذا بهم 😟

عزیز دلم الهی که خدا بزودی دلتو شاد کنه قربونت برم ناراحت نباش  مطمئنم به زودی مادر میشی دنب ...

ممنون عزیزم ولی خیلی دلم پره دلگیرم از همه چی دلم یه درد دل میخواد با کسی که درکم کنه نه اینکه قضاوتم کنه نگه حسوده دردمو بدونه بفهم چی میکشم آخ آخ دلم چه دلتنگه😔😔😔😔😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم‌توامضاتون‌نوشتید‌۷۵‌سالمه احتمالا‌‌اشتباه‌تایپی‌بوده  انشالله‌به‌حق‌علی‌وفاطمه‌‌باردارم ...

نه بابا ۳۷ سالمه پیر شدم ۱۷ ساله ازدواج کردم  نگام کردم تو صفحه خودم درسته شاید فونت گوشیت فرق داره نمیدونم

ممنون از دعای خیریت 🙏🙏🙏

نخور گلم فعلا نخور  اثر این دمنوش ها که دارویی هم هست اصلا معلوم نیست  یهو میبینی سود که ...

مرسی عزیزم 😘😘اسم داروها پردنیزولون و آسپرین هست عزیزم

به طور کلی داروهایی که با هم تداخل دارن چند ساعت باید بینشون فاصله بیفته عزیزم؟

نه بابا ۳۷ سالمه پیر شدم ۱۷ ساله ازدواج کردم  نگام کردم تو صفحه خودم درسته شاید فونت گوشیت فرق ...

برا منم ۷۳ نشون میده. ولی مشخصه که عددا جا به جا شده یا اشتباه تایپیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برا منم ۷۳ نشون میده. ولی مشخصه که عددا جا به جا شده یا اشتباه تایپیه

ای جالبه الان برای خودم مینویسم ۷۳ ببینم درست میشه 

ممنون عزیزم ولی خیلی دلم پره دلگیرم از همه چی دلم یه درد دل میخواد با کسی که درکم کنه نه اینکه قضاوت ...

عزیزم 

همینجا درد دل کن 

خلاصه هممون یه درد مشترک داریم

هممون منتظر هستیم

من خودم بعد از سالها انتظار با آی وی اف باردار شدم اما دو هفته پیش جواب آزمایشم رو گرفتم جواب خوب نبود و دستور سقط قانونی دادن و دو روز پیش کورتاژ شدم

دلم داره پر میکشه واسه بچه م

انقدر رو سنت تمرکز نکن بخدا اینجا بودن کسایی که حتی از شما هم سنشون بالاتر بوده و مادر شدن

فقط از پیگیری درمانت خسته نشو این دفعه کوتاه نیا بگو تا مادر نشم بیخیال نمیشم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شاءالله که اینبار نتیجه میگیری نگران نباش .ببین گویا بر اساس کیفیت تعداد جنین تو نی فریز میکنن ال ...

نه عزیزم تو یدونه نی ۶ تا گرید aگذاشتن نکردن اونو تقسیم کنن تو سه تا نی ها هم همین کارو کردن ، عابدی بهت پرندیزولون نداد؟؟