2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام خانم ها من امروز ۱۴ انتقال بودم.تست بتا کمتر از ۲ بود.زنگ زدم بیمارستان گفت ۴۸ ساعت دیگه دوباره ...

سلام عزیزم اون روز که شما گفتی روز ۱۲ تستت منفی شده دلم نیومد بهت بگم منفیه چون دوستمم مثل شمامنفی شد خودمم روز ۱۱بیبی چکم منفی شد وروز ۱۲ و۱۴ و۱۶ سه بار بتادادم هرسه بار ۲بود عددش ...خیلی ناراحت شدم الهی که به زودی خدامعجزشو بذاره تودلت میفهممت خیلی ناراحتی الان 😔

فکر نمیکنم مشکلی باشه بازم میخوای با دکترت درمیون بذار

دكترم رو شنبه مي بينم 

اگر طبيعي باشه صبر مي كنم تا شنبه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=167732998]سلام بچه‌ها جون ❤️❤️❤️❤️ من الان از مطب اومدم. یه دونه بود. قلبش میزد 😭😭😭 یه نقطه که میتپید 😭 ...[/QUOT]

سلام عزیزم مبارک باشه ایشالا قلب  قشنگ نینیت ۱۲۰سال براتون بتپه 

[QUOTE=167732998]سلام بچه‌ها جون ❤️❤️❤️❤️ من الان از مطب اومدم. یه دونه بود. قلبش میزد 😭😭😭 یه نقطه که میتپید 

دارچین جان از ته دلم بهت تبریک میگم❤❤❤❤

الهی که خدا قسمت همه منتظرا بکنه

فک نمیکنم زیباتر از این لحظه برای کسی که سالها چشم انتظار بوده،باشه

برا منم دعا کن 

خدا به دل شکسته م نگاه کنه و من یه بار دیگه ببینم تو صفحه مانیتور که قلب کوچولوش داره میزنه

یادمه انقدر خوشحال بودم،وقتی دکتر گفت ماشالله چه رشدی کرده قلبش و ببین

بدون شلوار خودمو از رو تخت پرت کردم پایین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیییزم اگه قابل باشم چشممم اصلا نگران نباش♥️ یه خانم دیگه هم مثل ما خیلی نگران بود.  ...

عزيزم تبريك مي گم 

براي منم دعا كن انتقالم نزديكه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بله روز ۱۱ بی بی چک زده بودم که منفی بود. راستی تبریک میگم بهت مبارک باشه شنیدن صدای قلب کوچولوش د ...

ممنونم عزیزم.

من فکر میکردم بیبیت مثبت شده 😔

تکرار کن ایشالله میره بالا. استراحت زیاد کردم. حواسم به خودم بود

ممنونم عزیزم. من فکر میکردم بیبیت مثبت شده 😔 تکرار کن ایشالله میره بالا. استراحت زیاد کردم. حواسم ...

مبارک باشه عزیزم همش به فکرت بودم

عزیزم‌شما روز چندم انتقالی؟

ایشالله مادر نازنینت هم زود خوب میشن. غصه نخور عزیزم همه چی درست میشه ❤️

عزیزم خیلی تبریک میگممم ایشالاا خدا حفظش کنه ۱۲۰ سال براتون قلب نازش بزنه🤲🧡😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍