2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیییزم اگه قابل باشم چشممم اصلا نگران نباش♥️ یه خانم دیگه هم مثل ما خیلی نگران بود.  ...

مبارکت باشه عزیزم

انشاالله صحیحوسالم بغل بگیریش

چندتا جنین انتقال داده بودی

چندروزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.. ناراحت شدم... قبلا بی بی چک زده بودی یا من اشتباه میکنم؟ 😔

بله روز ۱۱ بی بی چک زده بودم که منفی بود.

راستی تبریک میگم بهت مبارک باشه شنیدن صدای قلب کوچولوش

دارچین جون این دو هفته بعد انتقال رو چجوری گذروندی؟ 

تحت نظر پزشک غدد باش. با دکتر زنان دارو نگیر ایشالله زودی درست میشه. تکرار آزمایش‌ها رو به موقع انجا ...

الان تحت نظرم گفته سه ماه بعدبیابازچکاپ, حس میکنم ازغصه بدترشده بود. ممنون عزیزم بانی نی نازت منم دعاکن. مادرم عمل کرد وای خیلی سخته خیلی

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
مهربون‌جون‌مادرت‌خوبه‌انشالله

سلام عزیزم خوبی؟ اره شکرخدا الان بهتره ولی بازم درد داره روزاول میگفت مرگ ازاین دردبهتره مادری که اصلا دردهاشونمیگفت دیدم پس خیلی سخته که میگفته. 

راستی یه اتفاقی واسه خودم افتاده اصلاذهنم خیلی درگیره درمورد زناشویی,,, شماهابچه چیکارمیکنید؟ اسیب نزده؟ 

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
عزیزم.. ناراحت شدم... قبلا بی بی چک زده بودی یا من اشتباه میکنم؟ 😔

دارچین جون مبارکه عزیزم ان شاءالله که قلب نی نی ۱۲۰ سال زیر سایه پدر مادر براتون بتپه. 

دارچین جون شما چند سالتون هست و ذخیرتون چند بود؟

خدایا شکرت
ممنونم‌ازت‌خواهری انشالله‌شماهم‌‌‌‌‌جوجتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی اول‌امیدم‌به‌خداس بعدش‌دعای‌شمادوستا ...

فداتشم عزیزدلم 😘😘😘الهی امین ...اره واقعا دوستای نینی سایتی از خانواده هم نزدیک ترن بهمون وحس خوب میدن 😍😍😍

دوستان كسي مثل من سرگيجه نداشته كمكم كنه ؟؟

چرا عزیزم من تو انتقالم سرگیجه شدید داشتم طوری که از ترس فریاد میزدم

دارو که نمیتونی بخوری

تنها کاری که بهت کمک میکنه زیر سرت چندتا بالش بذار که سرت بیاد بالاتر

تحت هیچ شرایطی سرت رو به عقب خم نکن

حرکتای ناگهانی نداشته باش مثلا یهو سرت رو بچرخونی...

انشالله خیره 

بعدم هروقت سرگیجه گرفتی چشمات رو ببند فقط با نی نی تو دلت حرف بزن زود تموم میشه واسه من ۱۰ ثانیه طول میکشید

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرا عزیزم من تو انتقالم سرگیجه شدید داشتم طوری که از ترس فریاد میزدم دارو که نمیتونی بخوری تنها کا ...

عزيزم هنوز انتقال ندادم 

دارم براي انتقال دارو مصرف مي كنم 

سينال فكت و استراديول و ...

امروز خيلي سرگيجه دارم 

مي ترسم عارضه داروها باشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

چرا عزیزم من تو انتقالم سرگیجه شدید داشتم طوری که از ترس فریاد میزدم دارو که نمیتونی بخوری تنها کا ...

مشكلي ندارم اگر طبيعي باشه 

مي ترسم مشكلي باشه

عزیییزم اگه قابل باشم چشممم اصلا نگران نباش♥️ یه خانم دیگه هم مثل ما خیلی نگران بود.  ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم الهی که تمام مراحل بارداریتو با آرامش و خوشی سپری کنی

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزيزم هنوز انتقال ندادم  دارم براي انتقال دارو مصرف مي كنم  سينال فكت و استراديول و ... ...

حتما عارضه داروهاست

من بعد مثبت شدنمم که همون داروها رو ادامه دادم باز سرگیجه تمام مدت باهام بود

شب سعی کن به پهلو نخوابی مگر اینکه مطمئن شدی سرگیجه نداری

چون ترسش واقعا اذیت میکنه

البته من چون ۴سال پیش درگیر سرگیجه به خاطر تکون خوردن مایع گوش شدم تجربه م تو این زمینه خیلی بالاست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مشكلي ندارم اگر طبيعي باشه  مي ترسم مشكلي باشه

فکر نمیکنم مشکلی باشه

بازم میخوای با دکترت درمیون بذار

حتما عارضه داروهاست من بعد مثبت شدنمم که همون داروها رو ادامه دادم باز سرگیجه تمام مدت باهام بود ش ...

خيلي ممنونم از جوابت 

همين كه بدونم طبيعيه مي تونم تحمل كنم 

ولي امروز خيلي ترسيدم 

گفتم شايد مسموميت داروييه