2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه‌مثل‌همیشه‌بود میگم‌زینبی‌جون‌یه‌سوال امروزرفتم‌فرتیل‌سی‌ام‌بگیرم‌پیدانکردم‌‌میگن‌احتمال‌اومدنش ...

همون فولیک اسید به تنهایی کافیه گلم، مگر دکترت چیز دیگه ایی بنویسه یا لازم بدونه 

کلا واجب نیست مصرف اونها

سلام‌عزیزم ببخش‌من‌‌سوال‌زیادمیپرسم میگم‌من‌کمرم‌دردمیکنه میخام‌آزیترومایسین‌۵۰۰‌بگیرم‌بخورم میگ ...

نههههههههه گام اصلا🧐🧐🧐🧐 میخوای جاتو با دکتر عوض کنی 🤣🤣🤣🤣 

عزیزم اصلا از خودت تشخیص و درمان نذار که فقط کارو خراب میکنی

از کی تا حالا کمر درد نشونه عفونت هست و از کی تا حالا آزیترو باید خورد واسش!!! 🤣🤣🤣

خانما یعنی کسی ivf ای نبوده سرکار بره؟ باید حتما استراحت باشیم؟ همه خانه دار هستین؟  @زینبی_ ...

عزیزم من کل اون دو هفته رو سر کار رفتم، بعدش هم تا وقتی لکه بینی نیومده بود سرکار رفتم

تیارا جون هم یک روز استراحت نبود و سر کار رفت

گلم استراحت معنی نداره 😉 😉😉 😉 😉 😉 

سلام گلم بله‌ دوتا جنین بود که خدارو شکر قلب داشتن 

ای جونم مبارکه بسلامتی 😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام شادن جون خداروشکر میبینم که بارداری تیکر داری خداروصد هزار مرتبه شکر ایشالله به سلامت بغلش کنی

سلام عزیزم❤❤❤ خوبی؟

ممنون سپیده جان، انشاالله قسمت خودت این بار یه بارداریه خوب با نی نیه سالمو شیطون😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
علایم که همون سوزشو تکرر ادرار و درد پهلو و شکمه یا ادرار بد بو. ولی چون عفونت خیلی خطرناکه تو باردا ...

اهان اره درسته ..منم چون فقط تکرر دارم احتمالا بخاطر فشار جنینه ...ایشالا که هیچ مشکلی برای چیچکدوممون پیش نیاد وهممون به سلامتی زایمان کنیم 😍

ولی خیلی چیزهای خاص داره. اتفاقا برام جالبه دوست دارم امتحان کنمش. یکی از دوستهام خودش یه جور نون خا ...

وای نگو نگو عالیه اره روغن نارگیل از نیری بگیری 

من کوکی چیزکیک همه چی درست میکردم کیک نون خیلی خوبه بعد معتاد رژیمش میشی میخوای بشکونی نمیتونی اصلا عذاب وجدان میگیره ادم

آزمایش بدی عفونتم نباشه خیالت راحت میشه اقلا، یه موقع خدایی نکرده عفونت داشتی آب زیاد بخور خیلی تاثی ...

اره عزیزم درسته خیالم راحت میشه ...مشکلم خوردن ابه اصلا دوس ندارم 😕...اااای جونم پسرک تنبل نگران نشو چنان کاراته کارکنه تودلت که نگو 😉😉شوهرت ازالان داره حسودی میکنه 😁😁😁😁