2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
با 1490 تماس بگیر ببین کدوم داروخونه ها دارن.

عزیزم زنگ زدم اون میگه سامانه شکایاته که

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای کتو چقد پر طرفدار شده. باورم نمیشه میوه از رژیم غذایی حذف شه.  از چه نظرهای دیگه ای ...

من همسرم هروز عادت داره یه دیس میوه میخورد اوایل خیلی براش سخت بود این میوه نخوردنه اما واقعا یکی از علل چاقی همسن میوه س پر قنده! من که عاشق این رژیم شدم امیدوارم باردار شم بعدش حتماااااااا میگیرم و بسیار بسیار برای بیمارای دیابتی قندی صرع توصیه میشه بعنی رژیم اصلی اوناس ، با اینکه اینهمه چربی داره اما جلوگیری میکنه از سکته قلبی! بالاخره هر رژیمی معایبی داره البته اینم بگم نوشته بود برای اقدام به بارداری و در طی بارداری و شیردهیتوصیه نمیشه که راست گفته بودن😅اومدیم ابرورو درست کنیم چششو ناکار کردیم🤣 ببین بعده بارداریت که ایشالا به سلامتی فارغ شدی بعد از شیردهیت حتمااااااا رژیم و بگیر در عرض دوماه فوری حالت سابق میشی و لاغر میکنی حداقل ۱۰ ۱۲ کیلو بدون هیچگونه گرسنگی همیشه سیره ادم خوبیش اینه

عزیزم زنگ زدم اون میگه سامانه شکایاته که

نه به ترتیب کدهاشو میگه. الان دوباره امتحان کردم، بعدش ۳، بعد ۱ رو میگیری. بقیه شو الان گوش ندادم ببینم تا کجا میره. طبق راهنمای گویاش پیش برو اخرش اپراتور جواب میده

وای باورتون نمیشه تزریق آمپول انوکسا به یکی از لذت‌های زندگیم تبدیل شده😂 یعنی از ساعت چهار منتظرم ...

مگه نمیگن درد داره؟ من از الان عذا گرفتم که بعده انتقالم این سری بهم بده !

من همسرم هروز عادت داره یه دیس میوه میخورد اوایل خیلی براش سخت بود این میوه نخوردنه اما واقعا یکی از ...

ولی خیلی چیزهای خاص داره. اتفاقا برام جالبه دوست دارم امتحان کنمش. یکی از دوستهام خودش یه جور نون خاص درست میکنه و تو همه چی کره نارگیل؟! اگه اشتباه نکنم میریزه 😀😀👍🏻

عزیزم ایشالا اتفاقای خوب تو راهه❤️😍😍😍😍خداروشکر الان راضی شده پس اصلا عقب ننداز کارتو مستقیم برو ...

قربونت برم عزیزم .  این بار سفت و سخت پیگیرم 😊

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
مگه نمیگن درد داره؟ من از الان عذا گرفتم که بعده انتقالم این سری بهم بده !

نه نترس. البته شکم من فلت فلت نیست ها، اما برجسته هم نیست.

هرچند هر وقت فکر میکنم الان دیگه عالی میزنم یهو میبینی یه نقطه کبود میشه. اما کلا برام هیجان انگیزه این پروسه تزریق و یواش یواش تخلیه کردنش. درد هم آروم بزنی نداره. 

سلام خانما  اینجا کسی بوده با ivf بارداری موفق داشته که سرکار بره؟  یا  باید چند ما ...

خانما یعنی کسی ivf ای نبوده سرکار بره؟ باید حتما استراحت باشیم؟

همه خانه دار هستین؟ 

@زینبی_بابا    ‍ 

@تورک_آنا    ‍ 

بله عزیزم. تقریبا چهار هفته پیش انتقال دادم.  فردا انشالله سونو دارم ببینم اوضاع چطو ...

مبارک باشه عزیزم دارچین جون شما استراحت مطلق بودین ؟دوران انتقال خون ریزی یا لکه بینی داشتیم؟علایمتون چی بود از چندم انتقالتون علایم داشتین ممنوم جواب بدین

عزیزم باید روی خود غذا بریزیم یا اینکه جدا بخوریم ،واینکه حتما باید روغن زیتون اصل باشه یا از این کا ...

من که نمیتونستم باغذا بخورم بوش میومد.واسه همین هرچی دلم میحاست میخوردم و آخرسر یکی دوقاشق روغن زیتون میخوردم.من اصلشو از روغن گیری ها گرفته بودم