2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست
منم تازگیا اینو شنیدم... خدا میدونه هیچ وقت دلم نخواسته تو کارش دخالت کنم اما... دیگه با خودم عهد کر ...

دقیقا‌منم‌به‌این‌نتیجه‌رسیدم

هرچه‌ظالم‌ترو دوروتر‌  دروغگو‌تر‌‌ فتنه‌گر

خدابیشتردوستت‌داره‌و

یه‌کاری‌میکنه‌‌بهترتر‌اسبتو‌بتازینی

استغفرالله‌این‌یدونه‌‌‌رونگو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
و تازگی تهران فرنتیل سی ام خریدین؟  هیج جا موجود نیست جایی دیدین داشته باشه؟

متاسفانه‌‌منم‌امروزقزوین‌وزیرروکردم‌نبود

میگن‌وارداتی‌بود‌

دیگ‌واردنمیشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا گلی، اصلا جای نگرانی نداره 😉 😉 😉 😉 حتما پوزیشن اون موقع اذیتت کرده  عفونت علائمش خ ...

نه‌مثل‌همیشه‌بود

میگم‌زینبی‌جون‌یه‌سوال

امروزرفتم‌فرتیل‌سی‌ام‌بگیرم‌پیدانکردم‌‌میگن‌احتمال‌اومدنش

خیلی‌کمه..

میگم‌به‌جاش‌چی‌بخورم

کپسول‌ژل‌رویال‌هم‌نبود‌

خداروشکر‌‌ نازنین‌جون‌چرانقدراسترسی‌شدی

ممنونم عزیزم راستش چندروزیه توررادرار شدید داشتم امروز یکم کمردرد داشتم ازعصر هم بچه خیلی تکون میخورد یهو دیدم لباس زیرم همش خیسه ترسیدم گفتم خدایی نکرده کیسه آبم سوراخ نشده باشه 

از هفته ی ۱۶ ...چون بچه دومه زودتر حس کردم معمولا از ۱۸به بعد شروع میشه حرکاتشون 

ممنون عزیزم.من پس فردا ۱۶ هفته م.حس نمیکنم.نگران شدم.پس ان شاالله یکی دوهفته دیگه حس میکنم

خدایا شکرت  
ممنون عزیزم.من پس فردا ۱۶ هفته م.حس نمیکنم.نگران شدم.پس ان شاالله یکی دوهفته دیگه حس میکنم

نه عزیزم ایشالا شما ۱۸یا۲۰هفته به بعد حس میکنی اگه جفتت خلفی باشه بهتر حس میکنی برای من قدامی هستش چندروز یه بار متوجه تکوناش میشم امروز ۱۹هفته و۴روزم ازعصری خیلی تکون میخوره